Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 randi után nem érzek semmit, hagyjam vagy próbálkozzak?
A helyzet röviden annyi, hogy eddig egy kapcsolatom volt, ő volt az első nagy szerelmem ( és csalódásom) 1,5 évig tartott, viszont rettentő mérgező kapcsolatról beszélünk, eltiltott a családomtól, a barátoktól, az önbecsülésemet teljesen tönkretette, stb.
Elég rossz kép alakult ki bennem egy párkapcsolatról.
2 évig “gyászoltam” ezt a kapcsolatot, azt gondoltam, hogy már túl vagyok rajta, ami részben igaz is, de :
Elkezdtem randizni egy fiúval, már 5x találkoztunk, teljesen rendben van, semmi rosszat nem tudok mondani viszont nem érzek semmi olyat mint az elsőnél. Külsőleg és belsőleg is szimpatikus, de semmi extra.
Akarva akaratlanul is feljönnek a rossz emlékek, nagyon kétségeim vannak hogy egyáltalán jó-e számomra egy kapcsolat, és nagyon zavar pedig tényleg teljesen rendben van a randi partnerem, viszont nem hoz lázba, hogy mondjuk mikor lesz a következő találkozó, majdnem teljesen közömbös.
Ezt neki is elmondtam, az előző találkozásunkkor hogy nehezen megy nekem ez és jelenleg még nem érzem azt amit kéne, ő ezt megértette és elfogadta, illetve azt mondta hogy szeretne még találkozni mert nagyon kedvel.
Szerintetek próbáljak még vele találkozni hogy hátha kialakul bennem valami, vagy inkább pihentessem még ezt a dolgot?
Vagy esetleg csak rossz emberrel sodort össze az élet és más iránt már képes lennék érezni?
Személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék, mert nagyon tanácstalan és csalódott vagyok. Lehet még ebből valami vagy inkább engedjem el?
Én is pont így jártam az exemmel. Ez kb. 4,5 éve. Azóta, is félek belevágni a kapcsolatokban, randikba...
Azt tudom tanácsolni, hogy ha tényleg minden rendben van a férfival, akkor adj neki esélyt. Ha, most nem próbálod meg, akkor lehet, hogy mindig tartani fogsz az elköteleződéstől. Lehet, hogy még nem vonzódsz hozzá, de 1 hónap múlva már az is lehet, hogy bele szeretsz.
Szóval, szerintem adj magadnak és neki időt.
/N
Nekem alapesetben is kell 3 honap mire kotodni kezdek es megszeretem az illetot, akarom a masikat.
Bing csak egyszer van egy szorny eleteben !
🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!