Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 randi után nem érzek semmit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 randi után nem érzek semmit, hagyjam vagy próbálkozzak?

Figyelt kérdés

A helyzet röviden annyi, hogy eddig egy kapcsolatom volt, ő volt az első nagy szerelmem ( és csalódásom) 1,5 évig tartott, viszont rettentő mérgező kapcsolatról beszélünk, eltiltott a családomtól, a barátoktól, az önbecsülésemet teljesen tönkretette, stb.

Elég rossz kép alakult ki bennem egy párkapcsolatról.

2 évig “gyászoltam” ezt a kapcsolatot, azt gondoltam, hogy már túl vagyok rajta, ami részben igaz is, de :

Elkezdtem randizni egy fiúval, már 5x találkoztunk, teljesen rendben van, semmi rosszat nem tudok mondani viszont nem érzek semmi olyat mint az elsőnél. Külsőleg és belsőleg is szimpatikus, de semmi extra.

Akarva akaratlanul is feljönnek a rossz emlékek, nagyon kétségeim vannak hogy egyáltalán jó-e számomra egy kapcsolat, és nagyon zavar pedig tényleg teljesen rendben van a randi partnerem, viszont nem hoz lázba, hogy mondjuk mikor lesz a következő találkozó, majdnem teljesen közömbös.

Ezt neki is elmondtam, az előző találkozásunkkor hogy nehezen megy nekem ez és jelenleg még nem érzem azt amit kéne, ő ezt megértette és elfogadta, illetve azt mondta hogy szeretne még találkozni mert nagyon kedvel.

Szerintetek próbáljak még vele találkozni hogy hátha kialakul bennem valami, vagy inkább pihentessem még ezt a dolgot?

Vagy esetleg csak rossz emberrel sodort össze az élet és más iránt már képes lennék érezni?

Személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék, mert nagyon tanácstalan és csalódott vagyok. Lehet még ebből valami vagy inkább engedjem el?

2020. júl. 22. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha bejön külsőre, akkor még adnék esélyt neki.
2020. júl. 22. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Én pont egy ilyenben vagyok. Csak nálunk már a 2. alkalommal megtörtént aminek meg kell. Valahogy taszít az egész. És csak szenvedünk kb. Szerintem hagyd.
2020. júl. 22. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kb egy tucat borzasztó tapasztalatom volt a mostani párom előtt. Kb teljesen kiegtem, teljesen elvesztettem a bizalmamat. Az első kapcsolatomban bantalmaztak, de ott erzelmileg nem kötodtem szerencsére. A második kapcsolatom viszont olyan volt, mint a filmeken, kb akkora pofára esés is volt. Aztán elindultam a lejtőn. Mire a mostani parommal talalkoztam már teljesen belefaradtam az ismerkedesbe. Nem jött azonnal a szikra, viszont folyamatosan bizonyított nekem és ez elgondolkoztatott, valahogy tudtam racionálisan hogy ő jó nekem, de nem éreztem. Pánikoltam, mert állandóan azt a rózsaszín ködöt vártam, sokszor el voltam keseredve, de mindig továbblendultem, mert viszont észrevettem, hogy bizonyos részletek benne nem zavarnak, amíg másban nem tudtam elviselni és mindig 1-2 hónapon belül szakítottam. De ezúttal kitartottam. Nyolcadik hónapja járunk és soha nem gondoltam volna, hogy valaha fogok így érezni. Olyan szerelmes vagyok, hogy vilagomat sem tudom és minden korábbi exemen már csak nevetek. Ezzel az emberrel képzelem el a jövőt, aki elsőre nem is nagyon tetszett.
2020. júl. 22. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így jártam az exemmel. Ez kb. 4,5 éve. Azóta, is félek belevágni a kapcsolatokban, randikba...

Azt tudom tanácsolni, hogy ha tényleg minden rendben van a férfival, akkor adj neki esélyt. Ha, most nem próbálod meg, akkor lehet, hogy mindig tartani fogsz az elköteleződéstől. Lehet, hogy még nem vonzódsz hozzá, de 1 hónap múlva már az is lehet, hogy bele szeretsz.

Szóval, szerintem adj magadnak és neki időt.

/N

2020. júl. 22. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapesetben is kell 3 honap mire kotodni kezdek es megszeretem az illetot, akarom a masikat.

Bing csak egyszer van egy szorny eleteben !

🙂

2020. júl. 23. 07:22
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem néz ki elég jól ahhoz, hogy összejöjj vele, így aztán nem is fogsz soha beleszeretni.
2020. júl. 23. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!