Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartozik nekem a párom, hogyan hozzam fel a témát? 24/L
Távkapcsolatban élünk már több mint 1 éve a párommal. A távkapcsolat miatt sokat repülök hozzá. Ilyen esetekben pedig a repülőjegy árát felezni szoktuk. Én egy hónappal ezelőtt meg is vettem a jegyet, ő pedig kérés nélkül egyből mondta, hogy következő fizetésnél megadja. Azóta már megjött a fizetése, de semmit nem utalt. Szerintem csak szimplán elfelejtette, de nem tudom hogyan tudnám neki ezt a témát felhozni.
(Alapvetően szorongok ha a pénzről kell beszélnünk)
#13 mikor ő utazott az országba, akkor üzleti útra jött és meghosszabbította simán a főnöke által vett repjegyet. Viszont az ország másik felében volt ami tőlem kb 600-650km. Én értementem autóval, ragaszkodott hogy az üzemanyagom felét kifizesse. Szóval igen, fele fele arányba számoljuk az utazási költséget.
#14 azért én utazom, mert nekem az egyszerűbb. Sok szabadságom van illetve tudok online is dolgozni. Ez által így célszerűbb nekem utaznom. Illetve vannak lakótársaim és a megállapodásunk miatt nincsenek ilyen tipusú vendégeink sem.
#15 nekem szerződésem van még az itteni céggel. Az után gondolkozunk valahova költözni, akár egy másik országba ami mind a kettőnknek új lenne.
Igen igazad van lakva ismeri meg egymást az ember, ezért utazom kb 1.5 havonta hozzá minimum 1 hétre, de van hogy több időre. Tudom nem a légoptimálisabb, de jelenleg ez van
Nem azzal van gond, hogy távkapcsolat. Hanem azzal, hogy a bizalmasabb kommunikáció nem megy. Tessék konkrétan megmondani, hogy bocsi, de azt ígérted, hogy kifizeted a részedet, de még nem tetted meg, valamikor ki tudnád fizetni?
Egy kapcsolathoz hozzá tartozik az is, hogy tudjunk beszélni a kényesebb témákról is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!