Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartozik nekem a párom, hogyan hozzam fel a témát? 24/L
Távkapcsolatban élünk már több mint 1 éve a párommal. A távkapcsolat miatt sokat repülök hozzá. Ilyen esetekben pedig a repülőjegy árát felezni szoktuk. Én egy hónappal ezelőtt meg is vettem a jegyet, ő pedig kérés nélkül egyből mondta, hogy következő fizetésnél megadja. Azóta már megjött a fizetése, de semmit nem utalt. Szerintem csak szimplán elfelejtette, de nem tudom hogyan tudnám neki ezt a témát felhozni.
(Alapvetően szorongok ha a pénzről kell beszélnünk)
"Alapvetően szorongok ha a pénzről kell beszélnünk"
Nyugi majd kinövöd :D
Nagyon egyszerű, nem kell túlkomplikálni:
Drágám/életem/mucikám majd el tudod utalni a repjegy árát?
Az 1-es válaszolónak igaza van szerintem.
Sajnos ezt a kapcsolatot le kell zárnod mielőbb, ha nem akarsz nagyon pórul járni! (Különben esélyes, hogy halmozódik az anyagi károd...)
Inkább maradj egyedül még, csak NE ILYEN(!) kapcsolatban! (Az én párom sem mindig túl őszinte pénzügyekben, de még nem ért nagyobb veszteség engem szerencsére.) Kb. 150 ft talán a tegnapi napon, annyi még elmegy bőven.
Köszönöm a választ #3! :)
#4 nem hiszem hogy ez lenne a megoldás, bármikor meglátogatom mindig vendégül lát és soha sem engedi nekem hogy fizessek neki akár egy vacsorát is. Ezért mondtam, hogy szimplán elfelejtette
Szia, fiúkám!
Szükségem lenne a repcsi jegy pénzre, túlköltekeztem a hónapban.
Ma vagy holnap át tudod utalni?
Puszi a pucura
Pá
Legközelebb ha mennél hozzá, akkor előre kérd el a teljes jegy árát, biztos megkérdezi miért ennyi, akkor irhatod neki,hogy az előző felével tartozik.
Ha normális,akkor megadja, és te sem kerülsz kínos helyzetbe. Ha vonakodik fizetni,akkor tuti,hogy már nyűg neki az egész, és ez esetben nincs értelme folytatni azt a távkaocsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!