Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön oda a vasútállomáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön oda a vasútállomáson egy apám korú férfi, hogy megismerne?

Figyelt kérdés
27 vagyok. Ő volt 50 vagy 60. Felvolt háborodva,hogy nem ismerkedtem.

szept. 2. 15:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Mert egy kétségbeesett alak, aki bárkihez odamegy, akit kicsit is vonzónak talál, ellenben nem elég fejlett szociálisan ahhoz, hogy ezt normálisan tegye és emberi módon fogadja az elutasítást.

Ne foglalkozz ilyenekkel, nem érnek annyit.

szept. 2. 15:26
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát hogyhogy “miért”? Nyilván mert bejössz neki, sok ilyen korú faszi koslat huszonévesek után. A felháborodása nyilván nem jogos.
szept. 2. 15:28
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, a kucsmondat, aminek hallatán 1000%, hogy lekopik, így hangzik: Már többször jeleztem magának, hogy hagyjon békén, úgyhogy ha nem fejezi be a ZAKLATÁST, most azonnal hívom a (legközelebbi rendvédelmi szerv neve, ha van ilyen, hogy állomás őrség vagy állomás rendfenntartó, akkor az).
szept. 2. 15:29
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Hadd háborodjon fel. Muszáj elfogadnia, hogy nem körülötte forog a világ.
szept. 2. 15:50
 5/24 anonim ***** válasza:
12%

Odajött, elmondtad, elment. Hogy nem tetszett neki az érthető, ki szereti ha elutasítják? Persze felhaborodni nem kellett volna neki.

Viszont egy csomó fiatal csajnak bejönnek az idősebb pasik, sosem tudni kivel hoz össze a sors.. Vagyis egy próbát megért neki. Ha elfogadta és elment akkor ennyi a történet. Azért ment oda mert tetszettél neki, nem erőszakolt meg vagyis nem kell felfújni. Ha zaklatna tovább akkor az már más eset, így csak egy próbálkozás volt.

szept. 2. 15:51
 6/24 anonim ***** válasza:
15%
Így van, sok nőnek bejönnek az idősebb pasik. Ha neked nem, ezért a többi nőt okold, ne a pasikat...
szept. 2. 15:53
 7/24 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is a korodbeli nok tetszenek, de nem mennek oda ismerkedni, mert:

1) van itthon tukor

2) ha elfelejtem, hany eves vagyok, olvasok egy kis Orwell-t :)

40F incel

szept. 2. 15:54
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ezek az idősebb férfiak nem hajlandók elfogadni a NEMet. Többször is volt részem ilyen kellemetlen jelenetben. A fiatalokkal általában nem volt gond, volt úgy, hogy az elutasítás után még egészen jól elbeszélgettünk, aztán mindenki ment a dolgára. Az ilyen hatvanasok meg többször is próbálkoztak.
szept. 2. 15:56
 9/24 anonim ***** válasza:
70%
A vén kecske és a só.
szept. 2. 16:00
 10/24 anonim ***** válasza:
30%

27 vagy, nem gyerek.

50 évesek sok ilyen korú nőnél bepróbálkoznak.

Gond lenne ha kiskorú lennél.

Egyszerűen csak el kell utasítanod mint bárki mást.

szept. 2. 16:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!