Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők általában sokkal rosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában sokkal rosszabbnak látják a férfiakat, mint a férfiak saját magukat?

Figyelt kérdés
Vagyis, hogy sok férfi mondja, hogy a nők átnéznek rajta és akkor azt jelenti, hogy statisztikailag kevesebbet tekintenek potenciális partnernek, mint amennyien a férfiak gondolnák. Meg sokszor szélsőséges véleményeket lehet olvasni, mert a társkeresésben sikertelen férfiak közt csak egy kisebbség, aki szeretőt próbál keresni, alkoholista vagy nagyon problémás, a legtöbb teljesen normális ember, legalábbis saját bevallása szerint. Lehet van egy pár dolog, amit a férfiak nem vesznek észre saját magukon?

szept. 2. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiaknak kevesebb a "kezdő" elvárásuk. Nekik az is plusz, ha valaki, aki totál nem illik hozzájuk, elkezd velük beszélgetni. Aztán ha már randizgatnak, elkezdenek panaszkodni, hogy a nő milyen. Meg ilyen teljesen autista módon próbálják a nőt a saját ízlésükre alakítani.

Szóval vannak elegen, akiknek ötletük sincs, mit akarnak, és azt hiszik, a párkapcsolat megléte üti a minőségét.

És általában aki nem tudja, kit keres, milyen embert, annak az önismerete sincs éppen a helyén. És ez sokszor abból derül ki, ahogy beszélnek magukról.

"Dolgozom, főzök magamra, kedves vagyok, miért nincs nőm?"

Leír magáról pár teljesen semleges, alap dolgot, és erre kéne másoknak buknia. Igen, sokan túlértékelik magukat.

Ez olyan, mint a saját szemedben a gerenda, csak fordítva. Magamban hatalmas teljesítménynek látom azt, amit másokban alapnak veszek.

szept. 2. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

"Meg ilyen teljesen autista módon próbálják a nőt a saját ízlésükre alakítani."

Téged megvert vagy meggyalázott valami autista? Vagy mi az istenért használod szitokszóért mindenre? Érdekes, ha valaki a nőkre általánosítana, te lennél az első aki picsogva kikérné magának. Te meg össze vissza általánosítva sértegethetsz embereket? Ráadásul olyanokat, akik nem is tehetnek róla mert úgy születtek? Nagyon gáz és alja ez a hozzáállás.

szept. 2. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11. Ha negativat is mond az ember magarol ismerkedesnel akkor meg az a baj.. pl feltekeny tipus.
szept. 2. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:

12, mi az istenről beszélsz? Egyszer írtam le, mi az, hogy mindenre használom?

13, dolgozzon azon, hogy ne legyen féltékeny. Másrészt pozitív dolgai nincsenek? Csak semlegesek és negatívak?

szept. 3. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

A linkelt kérdésben is láttam hogy milyen módon beszélsz azzal az emberrel. Pont elég baj neki hogy autisztikus, nem kell ezért még külön is a földbe döngölni, mivel nem tehet róla. De az 5-ös ezt részletesen is kifejti itt. Én is olvastam a másik kérdés alatt, hát mit ne mondjak nem esett jól, még így is hogy nem nekem írtad.

Viszont itt, hogy a 11-es kommentedben még ezek után szitokszóként használod az autistát, azzal kiborult végleg a bili. A szó amit keresel az az erőszakos és hasonló szinonimák, ők próbálják a saját képükre formázni a másik felet. Az autistáknak ehhez pont semmi köze. És látva az előző kérdést, plusz ezt az itteni jelzőt ahol szitokszóként használod az autistát, ezek után alap hogy megkérdezem bántottak-e téged az autisták. Vagy mire fel ez a hatalmas ellenszenv és leszólás.

szept. 3. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Megpedig azert, mert a nok hamarabb eszreveszik egy ferfin, hogy igenytelen, mint o sajat magan vagy a tobbi ferfin.

A ferfiak nagy resze nem tulajdonit jelentoseget egy ket rossz fognak, egy rossz frizuranak, egy apolatlan borostanak, hosszura hagyott vagy koszos koromnek, a nok pedig ezeket egybol eszreveszik.

szept. 3. 07:46
 17/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, az az első válaszom. Plusz a 14-es meg most ez.
szept. 3. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!