Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint a saját férjük "nem egy szép ember", azok szexelnek egyáltalán?
Vannak feleségek akik elmondják hogy hát az ő férjük nem egy szép ember, de szépen gondoskodik róla és gyerekeiről stb.
Eddig oké, de arra még egyik sem tért ki (érthető okból, hisz ez intim magánügy) hogy a "nem szép ember" amikor este a hálószobában odaáll meztelenül elé akkor a feleség leküzdi az undorát vagy akkor hirtelen nem látja csúnyának?
Ja!
Meg szépen meg is tud bni, mivel nagy farka van.
Hatalmasakat élvezek vele, korábban mással nem volt ilyen intenzív orgazmusom.
Nem pont a hossza mert az kb 20 csak,hanem hogy tényleg vastag.
A korábbi partnereim elbújhatnak mellette! Mind!
Volt nekem 190 magas jóképű de kicsi vékony farka volt sőt inkább olyan mint egy tampon.
Nem tudtam vele élvezni az együttléteket, és a szex az alapja minden kapcsolatnak úgyhogy szakítottam azzal!
Jó szex az alapja, mondom
.
Meg akinek volt már magas jólépű de férfiatlan pasija az tudja csak milyen rossz. Amikor ott szerencsétlenkedik az ágyban…….
"Nem pont a hossza mert az kb 20 csak"
Es ez lett felpontozva? :)
40F incel
Attól, hogy nem az a tipikus jóképű férfi, még nagyon szeretem és gondolom ez miatt tetszik is a férjem.
Régebben volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, ő sem volt kifejezetten jóképű, helyes, de valami megfogott benne, megvolt a kémia és a
szex is nagyon jó volt.
Nem szabad felszínesnek lenni, szerintem ennyi a titok nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!