Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint a saját férjük "nem egy szép ember", azok szexelnek egyáltalán?
Vannak feleségek akik elmondják hogy hát az ő férjük nem egy szép ember, de szépen gondoskodik róla és gyerekeiről stb.
Eddig oké, de arra még egyik sem tért ki (érthető okból, hisz ez intim magánügy) hogy a "nem szép ember" amikor este a hálószobában odaáll meztelenül elé akkor a feleség leküzdi az undorát vagy akkor hirtelen nem látja csúnyának?
Nekem nem volt célom hogy jóképű legyen.
Van diplomája, vállalkozása a férjemnek, a gyerekünknek mindene meg van.
Nem kell éheznünk, nem kell 12 óráznom, nem kell 3 műszakoznom, nem kell ki dolgoznom a belemet, meg tudok venni egy cipőt, táskát, 2 autónk van és nem kell rettegnem hogy nem tudunk majd enni meg fűteni.
A külső semmi.
Kb semmit nem ér.
Tanulhatok mellette mert kifizetjük.
Nyaralhatunk, mert megkeresi a rá valót.
Nem nekem kell a nadrágot hordanom, nem nekem kell udvarolnom neki.
# 11
de akkor kívánod is szexuálisan ugye? mert csak anyagiakról írtál, mondjuk szexuális vágy és család fenntartása két különböző dolog ez tény.
11# a klasszikus érdek magyar nő!!!!
Nem szeretem az ilyet. Amint elfogyna a pénz nenne máshoz.
A teste most már taszít. Nincs is szex, de amíg volt addig is csak libidó segített, még csak nem is egy lepedőakrobata 😕
Társnak viszont nagyon jó, de feszültséget okoz hogy nincs házasélet. Most meg hogy meleg van, félmeztelenül járkál, szándékosan az aurámban nyomul, idegesít, de egyáltalán nem szeretném megbántani 😢
Mit érnék egy bombajó pasival ha nem tudnánk normális életszínvonalon élni???
Amikor nincs mit enni és éhesen fekszel le, ki lehet ábrándulni és eszedbe sem jut a szex!!!
16#
Az persze eszedben sem jut, hogy együtt a férjeddel előteremteni valamit. Nem te a tutiba, a készbe akarsz bele ülni. Erre mondják azt, hogy nem hivatásos k.rva, hanem megélhetési k.urva.
Az ilyenekkel dunát lehetne rekeszteni annyi van belőlük. És mindig tagadják, nem a nők nem a pénzre mennek, dehogynem.
Tisztelek a kivételeknek.
Együtt előteremteni?
Oké, de egy minimálbéres palit legfeljebb eltartani tudnék.
Sehova nem haladnánk, még az én színvonalamat is lehúzná a béka segge alá.
Még egyedül is jobb mint egy szegénnyel.
Mert bulizik az ember, válogat, partikra jár, vásárolgat.
Egy szegény mellett meg semmit nem lehetne.
Vagy hogyan lenne a nyaralás?
Én elutazok Ciprusra , ő meg otthon marad?
Vagy fizessem én a pali nyaralását?
Kényelmesen keresek pénzt, nem 3 műszakozok, nem túlórázok mert amit kell azt a férjem előteremti.
Elvégre ő a férfi!
Nagy házunk van, nyaralni járunk és a gyerekünknek is meg van mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!