Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy ti jobban illetek egy ismerőshöz/baráthoz, mint a saját felesége?
Miből éreztétek ezt, és mit léptetek az ügyben?
Hány évesek vagytok?
Éreztem de nem tettem semmit.
A négy fal között nem voltam velük h tényleg lássam azth jobban illenék hozzá.
Még egy kis kacérkodás, flört sem?
"Ártatlan" puhatolózás? Határfeszegetés?
Azt, hogy jobban illenék hozzá, sosem 'mertem' érezni, mert nem tudni, hogy otthon milyenek egymással, milyen köztük a dinamika, mi a helyzet a hálószobában... De azt már többször is, hogy hasonló vagyok, mint a feleség, kinézetre és személyiségre is, és hogy ha mi találkoztunk volna előbb, akkor lehet, hogy most én is boldog lehetnék. Ez eléggé bosszantott, ilyenkor még erősebben éreztem, milyen igazságtalan az élet...
Sosem tettem semmit, mert ezek a férfiak sem. Szerintem csalódtam is volna bennük, ha igen, hogy ők sem különbek, hiába gondoltam... Mert egyébként ezek a férfiak nemcsak vonzóak voltak számomra, hanem emberileg is nagyra tartottam őket, már amennyit megismertem belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!