Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy ti jobban illetek egy ismerőshöz/baráthoz, mint a saját felesége?

Figyelt kérdés

Miből éreztétek ezt, és mit léptetek az ügyben?

Hány évesek vagytok?

aug. 12. 04:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te képzeled. Ő és a felesége nem így gondolják.
aug. 12. 04:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem de nem tettem semmit.

A négy fal között nem voltam velük h tényleg lássam azth jobban illenék hozzá.

aug. 12. 05:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, de ez csak az én érzésem, nem az övék. Nálam egy kapcsolat szent és sérthetetlen, így meg sem fordult a fejemben hogy tegyek bármit is. Egyébként meg az idő igazolta hogy ők nagyon is egymáshoz valók.
aug. 12. 05:50
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Éreztem, egyik baráti házaspárral kapcsolatban. Messze laknak, így ritkán találkozunk. A párja egy fura csaj, és mellette a srác olyan görcsös, bizonytalan. Egyszer a csaj a gyereket altatta, és mi a férfival olyan jól elkezdtünk beszélgetni, és szinte mindketten felvillanyozódtunk, élveztük nagyon a másik társaságát. Mikor a csaj megint odajött, érezni lehetett a csalódottságot és a zavart, amiért megszakított minket, a pasason is éreztem, hogy ingerült lesz. Akkor volt ez az érzés, hogy mi jobban passzolnánk. De ennyi, nem tettünk semmit, ami ezt folytathatná és azóta egyik találkozáskor sem éreztem azt, amit akkor.
aug. 12. 05:56
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
42 vagyok, volt, hogy éreztem ezt 1-2 személynél, de rájöttem, hogy fölös ezen agyalni. Idővel úgyis elb*dik a kapcsolatuk.
aug. 12. 07:01
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Igen, volt egy férfi. Házas volt, a feleségét nem ismertem, de mi ketten nagyon jól elvoltunk, a férfi is mindig megnyugodott és mindig a közelségem kellett neki. Néhány apró beszélgetésen kívül több nem történt, de mindketten légyszívesebben egymással lettünk volna. De sosem léptem ugyanis eszem ágában nincs tönkretenni egy kapcsolatot. Így inkább elmentem abból a közegből.
aug. 12. 07:27
 7/23 A kérdező kommentje:

Még egy kis kacérkodás, flört sem?

"Ártatlan" puhatolózás? Határfeszegetés?

aug. 12. 07:52
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hogy flörtöltemilyen emberrel és kölcsönös szimpátia is bőven megvolt, sőt tudtam hogy a kapcsolata is rossz, csak azért mondtam le róla mert szerintem képtelen lett volna elhagyni a párját. Most már nincs annyi határfeszegetés,nem fogok hazudni bánt a dolog még most is mert tudom hogy jó páros lennénk de a körülmények nem adottak.
aug. 12. 07:59
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy jobban illenék hozzá, sosem 'mertem' érezni, mert nem tudni, hogy otthon milyenek egymással, milyen köztük a dinamika, mi a helyzet a hálószobában... De azt már többször is, hogy hasonló vagyok, mint a feleség, kinézetre és személyiségre is, és hogy ha mi találkoztunk volna előbb, akkor lehet, hogy most én is boldog lehetnék. Ez eléggé bosszantott, ilyenkor még erősebben éreztem, milyen igazságtalan az élet...

Sosem tettem semmit, mert ezek a férfiak sem. Szerintem csalódtam is volna bennük, ha igen, hogy ők sem különbek, hiába gondoltam... Mert egyébként ezek a férfiak nemcsak vonzóak voltak számomra, hanem emberileg is nagyra tartottam őket, már amennyit megismertem belőlük.

aug. 12. 08:10
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok. Nem, nem volt.
aug. 12. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!