Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy ti jobban illetek egy ismerőshöz/baráthoz, mint a saját felesége?

Figyelt kérdés

Miből éreztétek ezt, és mit léptetek az ügyben?

Hány évesek vagytok?

2024. aug. 12. 04:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én olyat nem éreztem, hogy én jobban illenék valakihez személyesen. Olyat viszont igen, hogy "mégis mit szerethet belsőleg ebben az emberben?"... bár költői kérdés, mert valószínűleg a külsőt, mert belsőleg ég és föld szinte minden téren. Ha mégis éreznék olyat, hogy én illenék vkihez, akkor sem tennék semmit, mert nekem a párkapcsolat szent dolog.
2024. aug. 12. 08:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Mindenki erezte mar.. de a masik ember is kell hozza.. ha a masik ember nem akar megismerni vagy nem tetszel neki akkor teljesen mind1 en vagy te mit erzel.
2024. aug. 12. 10:30
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
A farkam a legtöbb punciba jobban illett, mint akinek "joga" volt hozzá
2024. aug. 12. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Még nem éreztem ilyet,olyat viszont igen, hogy szívesen lennék a felesége helyében...

Nyilván ezek àbrànd szintű dolgok.Nem làtok bele az életükbe és nincs is hozzá közöm.

Viszont ha lépne, nem tudom,mit reagàlnék, nagyon oda vagyok meg vissza.

2024. aug. 12. 19:42
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
14. Penz az nagy ur..
2024. aug. 12. 19:51
 16/23 A kérdező kommentje:
14. és puhatolóztál? Bepróbálkoztál egy-két kétértelmű megjegyzéssel, hogy hogyan reagál?
2024. aug. 12. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:

A pénz csak annak nagy úr, akinek nincs...😉

Igen,puhatolóztam,ő meg tett célzàsokat,bókolt,flörtölt és tett vàratlan dolgokat, amiket sima baràtért alapból nem tesz meg az ember.

2024. aug. 13. 06:44
 18/23 A kérdező kommentje:
Elmeséled a sztoridat?
2024. aug. 13. 08:03
 19/23 anonim ***** válasza:
17. Es annak is akit ki segitene ha meg lenne..
2024. aug. 13. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Itt most nem szeretném kifejteni, bocsànat, viszont a lényeg, hogy szívesen lennék az illetővel.

Nem gondolom magam jobbnak/többnek vagy különbnek bàrkinél, sőt, nagyon is tisztában vagyok a hatàraimmal,ezen kívül nyilván okkal hàzasodtak össze.Nem az életébe szeretnék bekavarni, csak annyit tudok, mennyire nagyon bejön nekem.Ő pedig kifejezte konkrétan, szavakkal, hogy szerinte jól nézek ki, igazából ennyi történt, plusz volt egy cselekedete,amit nem lett volna muszáj megtennie, viszont meglépte és nekem kedvezett ezàltal,sőt,élvezhettük egymás tàrsasàgàt.

2024. aug. 13. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!