Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lelke mélyén a pasik 90%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lelke mélyén a pasik 90%-a olyan nőket szeretne párnak, mint ez a youtuber lány?

Figyelt kérdés

Lauren Burch.

Profilja:

[link]

Shortvideo:

[link]

Na, csak azért, mert lassan túl vagyoo egy szakításon, és eldöntöttem, hogy a jövőben ilyen nőkkel akarok együtt lenni, mint Lauren.

Ezzel sok pasi álmát valósítanám meg?

aug. 31. 13:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
87%
A férfiak nagy része nem szereti a mutogatós qrvákat. Maximum megdugni, de ennyi.
aug. 31. 14:47
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ez nagyon taszító, "maximum dugni" se szeretnék ilyenekkel.
aug. 31. 14:50
 13/37 anonim ***** válasza:

Szép nő, de semmi extra.

39F

aug. 31. 15:59
 14/37 anonim ***** válasza:
81%
Feleségem sokkal szebb.
aug. 31. 16:40
 15/37 anonim ***** válasza:
78%
#14 ezt tanúsítom.
aug. 31. 17:05
 16/37 anonim ***** válasza:
50%
Tisztára mint egy szexbaba
aug. 31. 17:44
 17/37 A kérdező kommentje:

Ne mondj rá csúnyákat.

Egyébként ez is egy hozzáállás, bár szerintem inkább arról van szó, hogy a pasik nagy része tisztában van azzal, hogy soha nem fog ilyen nővel kefélni (de még csak olyannal sem, mint az ikertesója). Aki "csak" szexelne vele, az valószínűleg szívesen meg is tartaná barátnőnek. Szóval könnyebb azt mondani, hogy nem jön be. Abban is biztos vagyok, hogy vannak nők, akik irigykedik rá. És persze az is biztos, hogy vannak, akiknek tényleg nem jön be a csaj, és akiket irritál.

De bárhogy is legyen, azért közel félmillió feliratkozó a YouTube-on, ott több mint 111 000 000-s megtekintés, és az 1,8 milliós insta követő tábor nem éppen azt mutatja, hogy olyan érdektelen lenne az embereknek.

aug. 31. 18:34
 18/37 A kérdező kommentje:
*irigykednek
aug. 31. 18:37
 19/37 anonim ***** válasza:
50%

Azt elmondanád, hogy minek győzködöd itt a népet?

Én írtam, hogy még szexre se kellene hasonló nő. Igazából nem érdekel, hogy megkapnám-e, vagy lenézne-e engem egy ilyen nő, mert egyáltalán nem tetszik.

Ellenben voltam már bőven elég nővel, aki tetszik, kedves a szememnek.

Nem tudom, miért nem lehet elfogadni, ha valakinek más az ízlése.

Ahogy millió nő is van, aki egyáltalán nem szeretne így kinézni, mert másfajta stílus tetszik nekik.

Azért ez egy elég konkrét és szélsőséges stílus.

Amint megállapítottad, bőven van közönsége a csajnak. Nem értem, mit zavar, hogy valakinek nem tetszik, vagy akár taszítónak tartja.

aug. 31. 18:47
 20/37 A kérdező kommentje:

Nem győzködök senkit. Csak leírtam a magam véleményét.

Felőlem mindenki azt gondol ezután, amit akar.

aug. 31. 18:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!