Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelke mélyén a pasik 90%-a olyan nőket szeretne párnak, mint ez a youtuber lány?
Lauren Burch.
Profilja:
Shortvideo:
Na, csak azért, mert lassan túl vagyoo egy szakításon, és eldöntöttem, hogy a jövőben ilyen nőkkel akarok együtt lenni, mint Lauren.
Ezzel sok pasi álmát valósítanám meg?
Nem! Nem és Nem!
Mondjuk én már reményeim szerint nem vagyok kisfiú (36), szerintem ők az ilyen 16-19 éves korosztályaban hóditanak a gyerekek között. Egy felnőttet szeretnék magam mellé akinek jó lenne ha nem lenne szilikon melle és szája. Ha már felszineskedünk egy kicsit a természetesen nagy mellek sem tetszenek amúgy, szerintem egy teher csak a nőknek én megőrülnék ha nő lennék és egy életen cipelnem kéne őket, futás-biciklizés-edzés közben össze vissza himbálóznának.
Nem is az egészet mondtam. De persze, értem, miről beszélsz.
Köszi a válaszokat. Egy kis érdekesség: most, hogy jobban utána néztem a lánynak, kiderült számomra, hogy a shortvideo-n a fekete csajszi a háttérben (Julia) az ikertestvére.
Ez nem is tűnt fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!