Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi motiválhatta ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi motiválhatta ezt a lányt, hogy ilyet csináljon? Hogy gondolta ezt? Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

Ő egy lánybarátom (egy baráti társaságból) az egyetemről, aki párkapcsolatban van, szóval egyáltalán nem tekintettem potenciális partnernek. Egy albérletben él a barátjával, akit amúgy én is ismerek.

A csaj egy ideje folyamatosan sírt, hogy nagyon rossz a kapcsolata, és a barátjától fél, mert szerinte vannak agresszív hajlamai.

Ő is lelki szemetesem volt eléggé, mert meghalt apám is, szóval extrán magam alatt vagyok, csomószor tényleg sírtam is a csaj előtt, ő meg ölelgetett, vigasztalt.

Aztán jött egyszer csak a sokk. Áthívott az albérletükbe, hogy segítsek neki valamiben, meg akkor már ott is maradhatok dumálni. A barátja nem volt épp otthon. Hát, nem szépítem, aznap este rám mászott. Én semmit nem csináltam, előzmény nélkül, 100%-ban ő mászott rám. Én nem ellenkeztem, megkívántam őt, szexeltünk a pillanat hevében. Utána azt mondogatta, hogy ki fogja dobni a barátját és velem szeretne lenni.

Én őszintén szólva nem akarok vele lenni, de mondtam neki, hogy tényleg zárja le a dolgokat a csávóval, semmi értelme ennek, főleg, ha agresszív is, ő meg már félre is lépett. Finoman adagoltam is neki, hogy szerintem neki gyógyulási idő kellene, nem rögtön másik kapcsolat. Több se kellett neki, eltelt pár nap, elhívott találkozni. A találkozón viszont nem ő várt engem, hanem a párja. Kérdőre vont, megkért, hogy szépen mondjam el, hogy mi történt. Én elmondtam őszintén. Nem, ne hazudjak, ők rendőrségre fognak menni. Aha-aha... Miért is?

Erre a kérdésre a csávó előadott egy nagyon érdekes történetet, miszerint én megerőszakoltam a barátnőjét. Hogy én folyamatosan bömbölök és a halott apámmal sajnáltatom magam, és ezekkel érzelmileg sarokba szorítom és aztán nem mert nekem nemet mondani a szexre, mert fél, mit reagálna egy ilyen labilis ember, és látta is rajtam az agressziót (ó, már rajtam is...nocsak), ezért csak rettegve hagyta, hogy megdugjam.

Erre nagyon felhúztam maga, hogy ilyennel vádolnak, ezért mondtam egy kicsit prosztó dolgot, amit nem kellett volna (arról, hogy a csaj mászott rám, és kicsit részleteztem, mennyire volt rámizgulva). Ezzel a lendülettel megütött ököllel.

Én meg vissza. Aztán ő is vissza. Úgy lett vége, hogy kitekertem a csuklóját, amitől teli torokból ordított, de legalább abbahagyta a verekedést és elkezdett dühöngeni, hogy rendőrt hív. Mondom oké, hívj. De nem hívott.

Csak megfenyegetett, hogy börtönbe juttat, és ennyi volt, húzott, mint aki jól végezte a dolgát.

Mikor hazaértem, az fogadott, hogy álprofilról írogatott a csaj, hogy nagyon sajnálja, de ezt kellett mondania, ezt tudta hirtelen kitalálni, mert lebukott a megcsalással a pasija előtt (hogy hogyan, az azóta is rejtély), és ha nem talált volna ki valamit, akkor össze-vissza verte volna a pasi. De reméli, megbocsátok egyszer és találkozunk valamikor, amikor elült a balhé. Visszaírtam, hogy mégis mi a jó francot képzel, hogy találkoznék vele, mikor nemi erőszakkal mószerol a nyomorult ütlegelős pasija előtt, és az most még jobban felszívta magát, hogy ő majd feljelent, de ő meg megbocsátással és találkozással jön???

Mégis miért csinálhatta ezt, mire számított? Mit tegyek? Tartok tőle, mi lesz még ebből.

aug. 30. 20:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól van az neked ha te szexeltél vele. Elhitted, hogy a párja agresszív miközben téged ugyanúgy azzal illetett. Amúgy ha nincsenek sérülés nyomai és nem jelentett fel akkor nem zárhatnak le. Annyit tehetsz ha megvannak bizonyítékaid a csaj ellen amelyben leírta neked, hogy kitalálta erőszakot azt megmutatod a rendőrségen!
aug. 30. 20:06
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Azért, mert hàrmótok IQ-szintje nem üti meg egy àtlagos felnőttét... és ez nem bunkósàg, hanem rideg tény.
aug. 30. 20:07
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Mi motiválta? Az, hogy egy retkes hazug ribizli, ti "férfiak" pedig ostoba ösztönlények, akik a ribizli miatt vetélkednek. 🤡
aug. 30. 20:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak minden beszélgetést ments le ami velük volt, és a csajjal is!!! Azonnal! És pendrivera is mentsd le.

Sőt, ha tudod beszekgess még vele sokat a cseten vagy hivasban is arról, hogy ő egy kamugép és nem eroszakoltad meg valójában. És vedd fel a hangját.

Ezek bizonyitekok lesznek neked.

Ez a csaj egy segg idiota. Hagyja hogy kihasználja más fiú, bántsák, áldozatot játszik, és belehúz téged is az ő hulyesegeibe. Én a srácnak is elkuldenek minden bizonyitekot amiben a csaj bevallja hogy kamuzott. Az mindegy, hogy mit tesz vele a srác, nem a te dolgod, max figyelmeztesd a csajt hogy bevallassz mindent.

Én is próbáltam segíteni olyan lányoknak akik agresszív fiúkkal vannak, sosem ért semmit, ők a verésre és fájdalomra izgulnak vagy nem tudom.

Egyébként nem hiszem hogy sok minden lenne ha megvannak a bizonyítékok. Minden régi üzenetet is exportálj.

aug. 30. 20:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzott neki a csaj
aug. 30. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy igen, ne dugj csak úgy bármilyen csajjal. Az elete mocsárban van, és lehúz a mocsárba ha dugsz vele.

Egy dugás egy szexéhes nőtől iszonyú sok gondot rejthet.

aug. 30. 20:14
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Mi motiválhatta? Szerintem ezt egy normális ember nem tudja neked meg mondani, mert nehéz vele azonosulni.
aug. 30. 20:27
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Az hogy a palijának nem adhatta elő azt hogy ráment egy pasira..megcsalasnal mindenki hazudik csak. Ő kezdett ki velem ő akarta en nem.

Meg valszeg lehet ugy bukott le hogy elmondta hogy levarrták. Nehogy kesobb derüljon ki vagy mástol tudja meg.

aug. 30. 20:31
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Kit érdekel mi motiválja? Ne beszélj vele többet, ghostingold, csináljon amit akar. Semmi közöd hozzá.
aug. 30. 20:35
 10/20 anonim ***** válasza:
74%
Nagyszerű tanács, hogy dörgölje a pasi orra alá a "bizonyítékokat"... Tuti recept, hogy az agresszív pasi lehetőleg félholtra verje a nőt. Nem vagytok teljesen épek.
aug. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!