Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi motiválhat egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi motiválhat egy férfit amegy buliben akivel egész este voltam hogy ilyeneket mondjon és tegyen?

Figyelt kérdés

Pl.: azt mondja láttad, ez a csávó is rád akart mozdulni

ha másokkal voltam nézte hogy az ottani férfivel mit csinálok (semmit beszéltem pár szót)

Nem vagyunk párkapcsolatban de egész este csak vele kavartam akkor meg miért csinálja ezeket?

2022. aug. 27. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akár valamit vagy csak birtokolna
2022. aug. 27. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kontrollmania az van

Gondold meg miket valaszolsz biztos ami biztos.

2022. aug. 27. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
*Hamar eljár ilyeneknek a keze is. Légy óvatos.
2022. aug. 27. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Én inkább azt kérdezném meg, hogy ha már most kiderült róla, hogy egy kontrollmániás, féltékenykedő féreg, akkor mi a szentséges szűzanyámért foglalkozol még vele? Mindig házhoz jársz a pofonért, vagy csak mostanában hülyültél meg ennyire?
2022. aug. 27. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem volt még kontroll mániás pasim, akkor ezek ilyen előjelek lehetnek?!
2022. aug. 27. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Látod hogy neked is feltűnt hogy valami nem oké. A legtöbb kontrollmanias féreg azért egy par hétig/hónapig tudja türtőztetni/megjátszani magát, de ennek még ennyi önuralma sincsen.
2022. aug. 27. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
4 nagyon jo manipulatorok. Még a gyk-n is beveszi mindenki a manipuláciojukat.
2022. aug. 27. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ökör voltál és nem hagytad ott az első megjegyzése után.
2022. szept. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!