Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ferfi vagy nő találna magának könnyebben szex partnert,ha egész életében csak a kalandokat keresné?
Szerintem egy nőnek könnyebb találni, mint egy férfinak.
Mert a férfiak képesek lennének szexelni, szinte semmi ismerkedés nélkül, akar úgy is, hogy egy szót sem szóltak a partnerhez, ha tetszik nekik egy kicsit az adott hölgy.
Míg nőknek ha kicsit tetszik a férfi, előtte inkabb van szükségük valamiféle érzelmi kötődére közös élményre, hogy szexre kerüljön sor.
A nők inkább csak akkor vevők instant szexre, ha nagyon bejön az adot férfi.
Míg a ferfiaknak elég ha kicsit szimpatikus a hölgy, hogy úgy éreze, hogy szex is lehetne, akár azonnal is felőle.
Nektek mi a véleményetek, kort és nemet is írjatok kérlek.
Szerintem (mint ahogy írtad is) a nők nagy részének szüksége van valami lelki kötelékre is az adott személyhez,ahhoz hogy legyen ott valami. Szoval én a férfiakra szavazok,mert ott azért elég sokaknak csak az van a fejébe,hogy mindegy hogy milyen személyiség,szimpatikus e,csak legyenek a "szükségletei" kielégítve. Ha már csinosnak, vonzónak lát egy csaj akkor felőle mehet.
Persze vannak ilyen lányok is,de szerintem elenyésző a fiúk arányaihoz képest
2
Igen, fiatal és ápolt nőként valószínűleg minden nap felszedhetnék valami jöttmentet, csakhogy illene lassan megértenetek, hogy a nők nem így működnek.
6. A frászt talál olyan kőnnyen.
Amelyik pasi nem alkalmas kapcsolatra, az akkor se kell ha arra van igénye.
Ellenben csak szexre a nőknek elég a kinézet is, nem kell hozzá 30évre előre alkalmasnak lennie az illetőnek.
8. Egy jól kinőző 30as 40es nőnek minden napra jut másik partner.
Ellenben egy 70 éves faszi ha van pénze akkor is csak sugardeady lehet, max évi 4-5 nő amit elérhet.
Nagyságrendileg ez nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!