Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális állapot az ha a pasim minden este azt kéri,hogy adjam oda neki az egész nap viselt bugyimat,hogy szagolgatni tudja?Azt mondja,hogy ez megnyugtatja és könnyebben elalszik.
Figyelt kérdés
Másnak is van hasonló szokása vagy ez egyedi?2021. ápr. 20. 19:24
2/11 anonim válasza:
Én tuti nem adnám. Főleg hogy nap végére foltos lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
Pont azt szereti ha foltos és szagos lesz.
2021. ápr. 20. 19:42
4/11 anonim válasza:
Legközelebb vonalkódozd össze, és nézd, milyen arcot vág, mikor meglátja
5/11 anonim válasza:
Hát, rám a p*naillat pont ellenkezőleg hat... Ha ő elalszik tőle, az nem sok jót jelent. :)
6/11 anonim válasza:
Hát ez beteg. A használt bugyi a szennyesbe való és ennyi. A jelenlétem nyugtassa meg, ne a bugyim.
7/11 anonim válasza:
Miért van az az érzésem, hogy ezt egy pasi írta ki?
8/11 anonim válasza:
Hát... Sokféle fétis van. Ha téged nem zavar akkor add oda neki. Bár a bacikra is gondoljatok azért.
9/11 anonim válasza:
Nekem igy szokták a számba adni,
10/11 anonim válasza:
hát, kicsit fura, de ennél sokkal rosszabb fétisei lehetnének :D
nem árt vele senkinek, ha szeretném, akkor hagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!