Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 évesen ha még szűz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen ha még szűz vagyok, akkor már szinte végleges ez az állapot?

Figyelt kérdés

Nem csak szexelni akarok, hanem barátnőt. Tehát a prosti nem megoldás, mert nem a szüzességemmel van bajom. Hanem nem találok olyan lányt akivel kölcsönösen kellenénk egymásnak. Régebben mindig úgy gondoltam majd meg találom amivel összevalók vagyunk. Már ezt kezdem feladni. De kevesebbel nem akarom beéri. Csak azért hogy legyen valkim, de közben nem vagyunk meg jól olyat nem akarok. Eddig csak csókig jutottam(mint egy 14 éves:().

Hamarosan 27 leszek, egyre kevesebb reményt látok, meg így is zavar hogy eddig nem volt semmi.

2020. szept. 21. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Majd találsz magadnak egy szimpatikus lányt, és akkor megoldódnak a gondjaid.
2020. szept. 21. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Társkeresőn milyen sikered volt eddig?
2020. szept. 21. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Ma is megvolt a napi öt szűznyaf...
2020. szept. 21. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Igen, ez már szinte végleges állapot.

Legalábbis ezzel az élhetetlen, töketlen pöts hozzáállással.

Vágj gerincre egy jóféle prostit, éld ki rajta a fantáziáidat, aztán ráérzel a dugás ízére, meg fogod látni, hogy nem kell ehhez sem szerelem, sem tengerpart lemenő napfénnyel meg romantikus zenével a háttérben.

2020. szept. 21. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Valoszinu hogy igen

Mar megszoktad hogy nincs csajod

2020. szept. 21. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Még hányszor fogjátok ezt megkérdezni? Én 27 évesen ismertem meg az első szerelmem, aki azóta feleségem. Egy internetes játékban levelezni kezdtünk, és úgy ismertük meg egymást.
2020. szept. 21. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Nah a csókig eljutottál, hogy is sikerült? Na annak a receptjét másold szépen le és kezdj el ne csak keresni, hanem próbálkozni is.

Amúgy van egy cimbim, bőven 30 felett lett nője, azóta 2 gyerekük van. Szóval nem lehetetlen, de neked is tenned kell érte.

2020. szept. 21. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs párom, sőt még igazán szerelmes sem voltam, akibe meg igen annak én nem kellettem. De kicsit magasak az igényeim sajnos, lejjebb kellene adnom. Lehet neked is ilyen problémád van, túl válogatós vagy. Talán az is lehet, hogy nem ismerkedsz eleget. Valamin változtatnod kell, de azt ennyiből mi sajnos nem tudjuk megmondani mi az.

22/N

2020. szept. 21. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, a választék egyre szűkebb, viszont azok a lányok, akik hasonló cipőben járnak, egyre motiváltabbak. Szóval a helyzet szarkaláb, de nem reménytelen.
2020. szept. 22. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!