Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, nektek van negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek van negatív érzésetek egy lankadt pénisz látványától?

Figyelt kérdés

Ezzel nem szex közbenre gondolok, amikor lelombozó lenne hogy nem működik, hanem amikor nem kell működnie, például szex előtt amikor még nem állt fel, vagy utána amikor már elment, vagy teljesen máskor, például zuhanyzás, öltözködés.

Egyes férfiaknak a lankadt méret sokkal kisebb, mint erektált állapotban, én erre gondolok.

Van-e valami abban, ami ellenérzetet kelt? Vagy még így is tetszik a látványa?

2021. jan. 19. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem inkább izgalmas, hogy a pici lankadt farokból mi lesz a hatásomra. Vagy ha már elment, akkor pedig az hogy ez miattam történt. Bennem nem kelt ellenérzést.
2021. jan. 19. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Előjátéknál azért már álljon.

Máskor nem érdekel. Én szeretem fogni a párom lankadt péniszét (csak a fogás általában erekciót vált ki), mert olyan kis plötyi :D szeretem lankadt állagát, olyan jó puha, simogatnivaló, meg minden :D

2021. jan. 19. 15:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Tehát nem érzitek a férfit kevésbé férfiasnak amiatt, mert úgy látjátok, hogy csak néhány centis neki, ugye?
2021. jan. 19. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
2021. jan. 19. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Nincs semmilyen ellenerzesem. Szex elott nem all fel neki az sem gond. Ez motival hogy en tegyem kemennye.

Amugy egyaltalan nem zavar. Baratomnak verpenisze van es szerintem cuki neki lankadtan logva.

2021. jan. 19. 15:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért, neked zuhanyzás, pisilés, átöltözés közben is áll?

Ez olyan mintha a nőnek folyton csíkot kéne húznia mint a csigának... :D

2021. jan. 19. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Egy biztos: sok előnye van, ha lankadtan is jó nagy már. Mondok egy példát, bulikban gyakori, hogy a csajok fogdossák, vagy "véletlenül" odaéra fenekük, stb. Na ha érzik, hogy lankadtan is mekkora, akkor már tutibb lenne a siker. És optikailag sem elhanyagolható. F
2021. jan. 19. 17:16
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Régen azt mondta egy lány, hogy van hús fasz, és vér fasz. Az egyik az közel a háromszoros méretű,ha áll, a másik, a hús, az közel ugyanakkora, csak merev lesz.
2021. jan. 19. 17:44
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Asszem prosti volt. Nem emlékszem már..
2021. jan. 19. 17:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne agyalj ilyen marhaságokon , majd egyszer ha szexelsz és lesz egy tartós kapcsolatod ez eszedbe se fog jutni.
2021. jan. 19. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!