Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek van negatív érzésetek egy lankadt pénisz látványától?
Ezzel nem szex közbenre gondolok, amikor lelombozó lenne hogy nem működik, hanem amikor nem kell működnie, például szex előtt amikor még nem állt fel, vagy utána amikor már elment, vagy teljesen máskor, például zuhanyzás, öltözködés.
Egyes férfiaknak a lankadt méret sokkal kisebb, mint erektált állapotban, én erre gondolok.
Van-e valami abban, ami ellenérzetet kelt? Vagy még így is tetszik a látványa?
Előjátéknál azért már álljon.
Máskor nem érdekel. Én szeretem fogni a párom lankadt péniszét (csak a fogás általában erekciót vált ki), mert olyan kis plötyi :D szeretem lankadt állagát, olyan jó puha, simogatnivaló, meg minden :D
Jaj, te vagy az?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nincs semmilyen ellenerzesem. Szex elott nem all fel neki az sem gond. Ez motival hogy en tegyem kemennye.
Amugy egyaltalan nem zavar. Baratomnak verpenisze van es szerintem cuki neki lankadtan logva.
Miért, neked zuhanyzás, pisilés, átöltözés közben is áll?
Ez olyan mintha a nőnek folyton csíkot kéne húznia mint a csigának... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!