Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, nektek van negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek van negatív érzésetek egy lankadt pénisz látványától?

Figyelt kérdés

Ezzel nem szex közbenre gondolok, amikor lelombozó lenne hogy nem működik, hanem amikor nem kell működnie, például szex előtt amikor még nem állt fel, vagy utána amikor már elment, vagy teljesen máskor, például zuhanyzás, öltözködés.

Egyes férfiaknak a lankadt méret sokkal kisebb, mint erektált állapotban, én erre gondolok.

Van-e valami abban, ami ellenérzetet kelt? Vagy még így is tetszik a látványa?

2021. jan. 19. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem, engem csak szex közben vagy szex elején zavar. De akkor nagyon. Életemben egyszer kerültem ilyen szituációba, próbáltam jól kezelni, megértő lenni, több esélyt is adni...de akkorát sérültem az egészben, hogy ha még egyszer ilyennel találkoznék, az illető többé nem látna.
2021. jan. 19. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Max akkor van negatív érzésem ha közvetlen szex előtt még nem áll neki, nem izgatják fel annyira a csókok, meghogy levetkozom előtte és fel kell sz.pni.

23n

2021. jan. 19. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:

12es

Miért, téged nem kell felizgatni?

2021. jan. 19. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

13as: én már a hevesebb csókoktól is benedvesedem.

Nem igényelek különösebb felizgatást.

Nincs baj azzal sem ha nem áll fel neki közvetlen szex előtt, de annyira ritkán találkozom ilyennel, és amikor ez van kicsit negatívan érint, ennyi

2021. jan. 19. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy, soha eszembe sem jutott, hogy ez zavarna.
2021. jan. 19. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!