Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megjelent egy 3.fél a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjelent egy 3.fél a kapcsolatunkban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előljáróban annyit, hogy a férjemmel 16 éve vagyunk együtt, van egy gyermekünk, jó a párkapcsolatunk is.Tényleg nem tudnék rosszat mondani a férjemre, még egy ilyen férfit biztosan nem találnék, de sajnos bejött a képbe egy 3.

Mikor visszamentem Gyesről dolgozni, rá 2 évre egy másik területre kerültem és ott volt ő.Egész addig esküszöm másik férfira nem is néztem, rá is csak azután, hogy a kolléganőm megjegyezte, hogy biztos én tetszem neki, mert velem beszélget, vele meg nem. Na onnantól kezdve én is felfigyeltem rá. De nem törtent semmi, csak állandóan zavarban voltam mikor megjelent, magas pulzus, izzadás stb.De éreztük, hogy bejövünk egymásnak. Aztán eelkerültem egy másik területre, de ugyanúgy beszéltünk, ha összefutottunk, többször is megjegyezte, hogy örül, ha beszélünk stb stb.

Ja azt kifelejtettem az elején , hogy szintén házas és ott is van gyerek.

Mindig zavarban voltam, így aztán volt egy időszak, hogy próbáltam kerülni, így beszélgetni sem tudtunk,mert mindig csak futólag találkoztunk és vagy vele vagy velem mindig volt valaki.De a nézések mindig megvoltak, így teltek az évek...

Iszonyú sokat gondoltam rá mindig is, azóta is.

Aztan idén újra beszelgetésbe kezdtünk és elmondta, hogy nem akar zavarba hozni, de nagyon tetszem neki.(mintha nem lett volna egyértelmű :)) elkezdtünk emailezni júniusba és szóba került, hogy találkozhatnánk.

Mindig ő keresett telefonon,aztán összefutottunk többször munkahelyen, meg többször is említette a talit munkahelyen kívül, de én valahogy mindig tereltem a szót.Továbbra is zavarban vagyok ,ha találkozunk, mint valami tini.. Annyira vágyom rá, de közben ott a férjem és nem akarom megcsalni.De ez sem jó, hogy mennek az évek és ez az érzés ugyanúgy megvan és tudom, hogy kölcsönös.

aug. 30. 16:46
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Viszont két hete nem jelentkezett. Lehet hogy megunta, hogy én sosem keresem?

És azt hiszi nem érdekel? Vagy azt akarja, hogy kicsit én is teperjek?

Vagy már nem érdeklem?

Mindig felakarom hívni, de a bnőim lebeszélnek róla, hogy keressen ő engem, én ne fussak utána. De ha nem kap pozitív visszajelzést tőlem, hogy ő is érdekel engem, akkor naná, hogy megunja. Én is ezt tenném.

aug. 30. 16:50
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Hasonló helyzetben vagyok. Mi se találkoztunk még. De nem is irogatunk évek óta. Még nem szántam rá magam, mert tudom nem csak kávéznánk.
aug. 30. 16:55
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

A szexualis eletetek rendben van a férjeddel? Hianyzik valami, amiatt kerultel ilyen helyzetbe vagy simán az ujdonság varázsa?

Én a helyedben még addig fordulnék vissza míg nem tortenik megcsalás. Az ilyen torteneteknek sosincs jó vége és mikor felébredsz majd nem fogod tudni hova tetted a jobbik eszed.

Téged egyébként nem zavarna ha a férjednél olyan e-maileket talalnal, amiben egyértelmű hogy valakivel érzelmileg kozelebbi kapcsolatba kerultek?

Mert az egy dolog hogy nem való turkalni a masik dolgai között, de szerintem ha ilyesmi kiderülne már nagy pofon a másiknak.

Persze Te életed, azt csinálsz amit akarsz, de én nem játszanék a helyedben. Ha nem tudsz parancsolni magadnak, hagyd el a férjed, mert nem ezt érdemli.

aug. 30. 16:58
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Veszélyes játék. Nagyon. 1x lehet elrontani, aztán nincs visszaút csak, sírás. Én, nem mentem bele pedig, nagy volt a csábítás. Még szenvedtem is. Ma már mosolygok az egészen. Szép emlék. Jól döntöttem.
aug. 30. 17:11
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező két családot akarsz tönkretenni? Rajtad múlik mert a férfi feldobta a labdát. De csak szexre leszel jó és ha kiderül nem biztos, hogy a férjed megbocsájtana neked.

Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem a férfi tetszik neked hiszen rá se néztél, csak azután figyeltél fel rá, hogy a barátnőd mondta. Inkább a figyelem, "új inger" bizgat téged. De szerintem azért nem éri meg csúszó mászóként viselkedni.

Ha vágysz "új ingerre" és a férjed nem tudja biztosítani akkor inkább válj el és ELVÁLT/SZINGLI férfiakkal elégítsd ki magad HA egyáltalán ki tudnának...

aug. 30. 17:13
 6/21 anonim ***** válasza:
59%

Én jelenleg ugyanígy vagyok.

4 hónapja beszélgetünk, levelezünk egy hölggyel, mindketten házasok vagyunk.

De nem tudom, mit lépjek, legyen-e találkozó.

Ő nagyon szeretné, de tudom hogy nem csak a Dunaparton sétálnánk🙂

Én 38 éves vagyok, 18 éve házas

aug. 30. 17:18
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, nem akarlak megbántani, tényleg nem, de majdnem minden 20 év körüli ember (férfi, nő) így jár 35-40 körül, hogy elkezdi valaki bizseregtetni. Ezért vagyok nagyon házasság ellenző.
aug. 30. 17:31
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha ő kell a férjed helyett rendben van, de légy tisztességes meg a férfi szintén. Mondjátok meg otthon mindketten, hogy együtt akartok lenni, elváltok. Ne bújkáljatok, bújjatok össze pár órára mert úgyis ki fog derülni és biztos válás lesz a vége hiába szeretnének elkerülni.
aug. 30. 17:51
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
A pali hülyére vesz. Ha d.gna is.
aug. 30. 18:28
 10/21 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, azóta lehetséges, hogy más nőket hajkurász szexre míg a kérdező álmodozik.

aug. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!