Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel a szex kapcsolatunk után emlékszik rám?
4 éve volt egy kb 3 hónapig tartó szex kapcsolatom. Elköltöztem, jó messze, ezért megszakadt a kapcsolatunk.
A napokban ismét regisztráltam a közösségi oldalra, ahol anno kapcsolatba kerültem vele (nem a fb) és rögtön rám írt, hogy vagyok, mi van velem.
Szerintetek? Nagyon meglepett, hogy ennyi év után emlékszik egy ilyen rövid ideig tartó kapcsolatra!
Ti is így vagytok vele?
Hááát...azért ez szerintem ritka, évek alatt annyi minden történik az emberrel, és nagy szerencse kell a jó időzítéshez.
Én is emlékszem a legtöbb partnerre, sajnos arra is, akit nem tudtam teljesen elengedni.
Ha valami oknál fogva nem vagyok elég jó ahhoz, hogy akár komolyabbra kelljek neki, azt nem én fogom bánni, mert én biztosan férjhez megyek újra, lehetőségek mindig lesznek.
32/N
Hát, rám több pasi is emlékezett és újra rám írt mondván, mennyire jó volt velem és felelevenítené.
Mindegyikre nemet mondtam, mert valahogy mindig azt gondolom ezekről, hogy éppen nincs kibe ürítenie, aztán bepróbálkozik, hátha.
Számomra ez lealacsonyító hatást kelt.
Itt az emberek hány emberrel szexelnek, hogy meglepődnek ha emlékeznek rá?
Szerintem az a gáz ha valaki elfelejti kivel dugott az élete folyamán. 😀
Így van, csatlakozom az utolsóhoz. Az ilyenek épp magányosak, más nincs a láthatáron, ezért jobb híján rám írnak. Számomra onnantól válik nyilvánvalóvá, hogy valakit megfogtam-e, hogy komolyabbat akar tőlem. Aki csak később "jön rá", vagy csak azért keres fel, mert épp egyedül van (általában ez lerí a másikról), azzal biztosan nem fogok újra lefeküdni.
Különben is, a szexkapcsolat az egy jelentéktelen dolog, számomra legalábbis... egy érzelmi töltetet nélkülöző kapcsolati forma.
Jót írtok.
Ez a férfi egy 10-ből 11+ pontos pasas. Nagyon jóképű, nagyon jól néz ki, jó egzisztencia, sármos, nagyon jó modor stb. Szóval nagyon nehezen képzelem, hogy épp nincs más neki.
Ezért lepett meg különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!