Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fizeti a hüvelygyűrűt, vége a kapcsolatunknak?
Bevállaltam anyagilag az első 3 havi adag árát azzal a feltétellel, hogy a következőt ő fizeti. Szóltam neki 4 hónappal ezelőtt, hogy tegyen rá félre, erre pár nap múlva fel kéne tennem, és nem tudom, mert nincs rá pénze. Ő gumit húzni nem hajlandó, anyagilag nem tudom most kifizetni én sem helyette a gyűrűt. Megszakításosan (ahogy régen csináltuk) nem vagyok hajlandó újra mert benőtt a fejem lágya. Félek hogy vége lesz így a kapcsolatunknak, mert fontos a szex.
21/L 28/F
Hát ha nem hajlandó sem gumit húzni, sem bármilyen más alternatíváért tenni, akkor nem muszáj szexelnie.
Lehet, hogy neked benőtt a fejed lágya, de úgy tűnik neki nem.
Ha 3 hónap alatt nem tudott ennyi pénzt összespórolni, azért hogy utána nyugodtan szexelhessen veled, akkor nagyon érdekelheti a kapcsolatotok. Te teljesen korrektül jártál el, én megmondanám neki hogy addig nincs szex, vagy csak gumival amíg nem tudja kifizetni a következő gyűrű árát.
A megszakításra meg ne hagyd magad rábeszélni, mert ha becsúszna egy baba, valószinűleg annak a költsége is csak rád hárulna..
Most hirtelen utána néztem, és 5500 Ft-ért láttam. Ennyit nem képes kifizetni? Ha elvisz egyszer moziba, akkor is elkölt ennyi pénzt. Ha étterembe visz, akkor ennek a többszörösét. Ha együtt laktok és lemegy bevásárolni, ennyi pénzért a kosarat se tudja megtölteni.
Szánalom az a fickó...
Egyébként az óvszer se lenne ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!