Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fizeti a hüvelygyűrűt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fizeti a hüvelygyűrűt, vége a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

Bevállaltam anyagilag az első 3 havi adag árát azzal a feltétellel, hogy a következőt ő fizeti. Szóltam neki 4 hónappal ezelőtt, hogy tegyen rá félre, erre pár nap múlva fel kéne tennem, és nem tudom, mert nincs rá pénze. Ő gumit húzni nem hajlandó, anyagilag nem tudom most kifizetni én sem helyette a gyűrűt. Megszakításosan (ahogy régen csináltuk) nem vagyok hajlandó újra mert benőtt a fejem lágya. Félek hogy vége lesz így a kapcsolatunknak, mert fontos a szex.

21/L 28/F

2023. okt. 28. 21:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Az kb 5300 Ft/hó. Nincs ennyi pénze rád? De azért randizni szoktatok? Azt is mind te fizeted? Vagy csak dugtok?

Az ilyet vagy a nagyon csóró pasik szokták, vagy a nagyon jól keresők. Ő melyik? De mindegy is, szerintem is kuka. Találsz olyat akinek fontos vagy.

2023. okt. 29. 13:46
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
A saját tartásod érdekében szakíts vele. Nem tartja be az ígéretét és nem hajlandó kompromisszumokra az egészséged érdekében sem és a közös érdeketekben sem. Ez egy féreg, már ne haragudj.
2023. okt. 29. 13:55
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
Menjen el ketszer plazmat adni es lesz ra penze. 🤣🤣
2023. okt. 30. 09:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23nak igaza van.

De amúgy hagyd el, 21 évesen még annyi lehetőséged van, én 27 évesen ismertem meg a férjem.

2023. okt. 30. 20:59
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Vége, miért nem teszed ki?
2023. nov. 1. 17:48
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy többen is javasolták elöttem, válasz egy normális pasit!
2023. nov. 1. 18:33
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem nem szállt bele az eseményutaniba, mert állítása szerint sokszor fizetett más dolgokat nekem. Mondtam igen, de ho vége van, nem tudnam megoldani. Akkor is nemet mondott, dobtam. Szerencséje h nem lettem terhes, az ilyen tajparasztok nem érdemelnek meg!
2023. nov. 1. 18:38
 28/33 anonim válasza:
Én egy ilyen tahóval, akinek ennyire indifferens a kapcsolatunk nem is tudnék szexelni már ne is haragudj. A lubidómat lehúzná ez a típusú ruppótlan fukarság.
2023. nov. 2. 03:36
 29/33 anonim válasza:
Libidómat... Elnézést telefonon írok.
2023. nov. 2. 03:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
16. Valószínű tanul. Azért azzal legyünk már tisztában hogy nem minden fiatal gazdag vagy milliárdos, ne már ő legyen a hívás amikor egy impotens farok dolgozik és elveri minden pénzét, ki tudja mire!
2023. nov. 2. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!