Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan vele? Én nagyon nem értem? Na az van hogy több mint 3év után vége lett a kapcsolatunknak! Tegnap felhívott beszélgettünk, ma msnen, és tegnap irto aranyos volt.
na és én még mindig szeretem, és ma mikor beszéltünk nagyon megváltozott!A létező összes "bünömet" "hibámat" felhozta amit csak lehetett!
Írta hogy ne keressem mert 1 hete mikor hívott mondta hogy miért nem csörgetem meg ha gondolok rá, én aztán nem annyiszor amennyiszer gondoltam rá volt hogy 2-3 naponta azóta megcsöriztem!Ma viszont azt mondta ne keressem mivel ő mondta nekem és nem magamtól teszem!
Együtt jártam a volt barátommal több mint 3évet, 2 hónapja szakítottunk és kb 1 hete tartjuk a kapcsolatot, én nagyon szeretem!
Tegnap felhívott nagyon normális volt!Ma viszont mikor msnen beszélgettünk elkezdte felhozni hogy milyen volt régen az összes hibámat sorolgatta!Meg mondta hogy hagyjam őt békén mert szerinte csak azért kezdtem el csörgetni mert ő mondta nekem hogy soha nem gondolok rá mert nem csörgetem!Remélem ez már érthetőbb!:)
Jajj...gyenge felfogásúak!!!(bocs)
Ezen mit nem lehet érteni?
jajj...ezt hányszor hallottam én is: "ő mondta nekem és nem magamtól teszem!"
De szerintem ez már csak kifogás,jó,hogy nem hívogattad mikor szakítottatok, mert az olyan nagyon nyomulás lett volna...utána meg örülhetett volna neki:S De ő is pasiból van.
Szerintem hívd fel és mond el neki mit érzel, beszéld meg vele, ha tud normálisan komunikálni, ha nem akk próbáld meg elfelejteni( tudom év sok idő egy kepcsolatben).
Remélem segíthettem. És bocsi a kisebb regényért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!