Tök aranyos védőnőm van. A tanácsadás vége felé vigyek neki ajándékot? Szoktak egyáltalán?
Szerintem az ilyen dolgok nem szokás kérdesei.
Ha úgy érzed, hogy adot neked annyit, hogy meg szeretnéd köszönni, akkor adj, ha nem akkor nem.
Én imádom a védőnőmet, de azt is tudom, soha nem fogadna el tőlem semmit. Így mindig a kinőtt, megunt dolgok közül csomagolok neki össze, vagy pelenkát, popsitörlőt teszek oda, s ő odaadja a rászorulóknak! Nagyon szokott örülni.
Egyébként a baba megszületésével még nem kell tőle elbúcsúzni, mert a baba egészséges rendelésén találkozhatsz vele, illetve lakásotokon is biztosan fel fog keresni az első 6 hétben!
Az én védőnőm is nagyon rendi. Ma pl fölhívtam, mert ment a hasam, és mivel errejárt,(de ma nem dolgozik) fölugrott. pedig még nem is járt nálam.Csinált egy vizelettesztcsíkot, és mindent rendben talált.
Annyira rendi volt tőle.
Én gondolkozok rajta, h viszek neki valamit, majd ha megszületik a pici. De addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!