Genetikai tanácsadás betöltött 21 hetesen?
Engem AFP eredmény miatt küldött el a nődokim és én is már 21 hetes voltam akkor. ERről tudok írni. A genetikus azt mondta,h ogy nem érti az orvosokat, hogy ilyennel miért küldik a kismamát genetikára, amikor az AFP már elavult dolog.
Egészséges kisfiam született, de persze én is aggódtam.
Próbálj meg lazítani és boldogságot sugározni a baba felé.
Igen, beindítják a szülést, megszülöd a babát és ő meghal, mert vagy eleve életképtelen vagy hagyják.
Volt barátnőm akinek nyitott hasfala vagy hátgerince volt a babának és így történt. Fent Pesten beindították a szülést, megszülte és kész. Ő 24-25 hetes volt.
Mondta ennél nagyobb borzalmat nem lehet átélni, talán jobb lett volna a császár, de ez volt a procedúra.
Igaziból a fő ok nálam is az alacsony AFP, és egy vesemedence-tágulat az ultrahangon (az integrált tesztem negatív, a 12. és a 16. heti ultrahangon sem mutatkozott semmi).
Sajnos nem sikerült előbbre kérnem/kapnom, akitől az időpontot kaptam, megkérdezte, hogy mennyi idős terhes vagyok, szóval remélem nem "maradok le" semmiről.
Bízom benne, hogy nem lesz szükség sem magzatvíz-mintavételre, sem terhességmegszakításra.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!