Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fizeti a hüvelygyűrűt, vége a kapcsolatunknak?
Bevállaltam anyagilag az első 3 havi adag árát azzal a feltétellel, hogy a következőt ő fizeti. Szóltam neki 4 hónappal ezelőtt, hogy tegyen rá félre, erre pár nap múlva fel kéne tennem, és nem tudom, mert nincs rá pénze. Ő gumit húzni nem hajlandó, anyagilag nem tudom most kifizetni én sem helyette a gyűrűt. Megszakításosan (ahogy régen csináltuk) nem vagyok hajlandó újra mert benőtt a fejem lágya. Félek hogy vége lesz így a kapcsolatunknak, mert fontos a szex.
21/L 28/F
"Félek hogy vége lesz így a kapcsolatunknak, mert fontos a szex."
És az olyan nagy baj?
Az egész nem ér egy kalap sz@rt se.
Megszakításos közösülés meg nem hajlandó gumit felvenni???
Gyerekek ez komoly?
Érdekes, más fel tudja venni a gumit, mivel arra van.
Azt írod benőtt a fejed lágya.
Ha lenne lányod neki mit tanácsolnál??
"Ez az lyányom b*szasd magad gumi nélkül, meg a hüvelygyűrűt is fizesd magadnak, elvégre egyedül dgsz csak"
Ezt mondanád neki is?
Ennek a "kapcsolatnak" örülj is ha vége lesz. Ennek semmi értelme, nem szeret, nem fontos neki hogy te mit érzel, mit gondolsz. Ha erre sem ad akkor mit vársz tőle? A végén majd neked kell eltartanod is.
Van még bőven normális pasi
6K HUF!
Ha a njrvaringrol beszélünk!
Kérdező, örülj neki, h vége lesz, ha ennyit nem hajlandó rádszánni. Mégis mit csináltok együtt, ha még ennyore sincs pénz???
Bár nálad is gondok vannak, ha nincs 6000 ft.od.
Egyáltalán ki se kellett volna találni a gumi helyett.
Ott a gumi, arra van. Más miért tudja felvenni?
Közölte volna "nem veszem fel, kényelmetlen, meg a többi nyígás"
Már akkor el lehetett volna tőle köszönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!