Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A toxikus maszkulinitás miatt nagyon sok férfi is szenved?
#12-es vagyok.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a toxic masculin-ra van igény.
Velem mindig azért szakítottak, mert nem látták bennem a férfit, pl. nem szégyelltem elsírni magam.
Ugyanaz a nő, aki kidobott engem, még azon az alapon jött össze velem, hogy szereti bennem, hogy "milyen erős vagyok".
Hajjaj. Tudnék erről sokat mesélni.
18.
Mondjuk ezért meg is kaphatja a "kis szar nyápic" jelzőt. (Amúgy sok barátot össze lehet szedni, csak értelmetlen) Itt a gyakorin meg boldog-boldogtalan leincelez, amikor sokáig azt se tudod mi ez a szó egyáltalán. Ha pedig jogosan megsért egy ilyen jelző, akkor utána "csak azért is!"
Biztos vagyok benne, hogy nem azért szakítod veled, mert sírtál.
A sírás a gyengeség jele egy férfinál, tetszik, nem tetszik, így van.
Annak a nőnek a kemény, domináns pasik jöttek be. Ezért szeretett belém, mert ilyennek látott. Ezt ő maga írta le.
24.
Sajnos sokan vannak a, kiknek a sírás "kiábrándító". Hát, sokat nem veszítesz az ilyennel...
Na mindegy, szóval a lényeg a következő:
A nők azt mondják, a kedves, érzelmeiket felválalló stb. pasik jönnek nekik be.
Ennek ellenére, ezt a típust nem tudják sokáig elviselni.
Mindegy, mit mondanak, ez az igazság.
Tény: a nagyszájú, kemény pasiknak SOHA nincs ismerkedési problémájuk. A diszkókban is jó csajok fenekét fogdossák.
Aki nem hiszi, nézze meg.
Nem, a sírás nem a gyengeség jele. Bölcsebb lennél, ha nem ilyen pestisrácok vagy megafone vagy blikk vagy valami ilyen baromságokat öklendező médiumokból tájékozódnál.
A sírás inkább bátorság, ha ennyire meg mersz valakinek nyílni akkor inkább vagy bátor, mintsem gyenge. Persze nem mindegy a szituáció sem. Azért sírni nem ok, hogy nincs este szex vagy azért mert kikapott a Real Madrid.
A nők egy részének lehet bejön a dominancia, de jó lenne ha már egyszer kikérted magadnak, hogy te nem vagy incelke akkor ne told a szar fos nőgyölőlő általánosító szemét dumádat. A dominancia pedig nem egyenértékű azzal, hogy valaki üresfejű kondis nőverő hímsovinszta barom.
Őszintén szólva, engem már nem érdekel.
Érzéketlen lettem a csajok iránt, nem kötődön egyikhez sem.
Már nincsenek ilyen problémáim, hogy sírjak-e előttük, vagy sem. Nem akarok nekik megfelelni. Sőt az első rossz húzásukra dobom őket.
A csajozás nekem szórakozás, nem keresek párt, nem érdekel a párkapcsolat.
Úgy igazán egy dolog érdekel: ez pedig a pénz.
"A nők azt mondják, a kedves, érzelmeiket felválalló stb. pasik jönnek nekik be."
Továbbra sincs olyan, hogy "a nők".
"A sírás a gyengeség jele egy férfinál, tetszik, nem tetszik, így van."
Mert ugyan ki vagy te, hogy ilyet így kijelents?
Azt hiszed, hogy ezt bárki el fogja neked csak így fogadni, csak mert agresszív kismalac stílusban kijelentetted?
Én voltam a 10-es válaszoló, és pont azt ilyen senkiházikra gondoltam, amikor írtam, hogy eléggé megkeserítették a fiatalabb koromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!