Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetne megoldani a...

Hogy lehetne megoldani a toxikus maszkulinitás problémáját?

Figyelt kérdés

Régóta gondolkozom ezen. Megfigyeltem, hogy a férfiak kisgyerek koruktól kezdve nagyságrendekkel agresszívabbak a lányoknál. A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek. A fiúknál meg mindig a hangoskodás, kiabálás, verekedés, vízipisztoly, autók... Szülőként is nehéz őket kordában tartani! Rá kellett jönnöm (és ez egybevág a tudományos kutatásokkal), hogy a problémát legnagyobb részt a tesztoszteronszint okozza.

Arra gondoltam, hogy ezen legegyszerűbben talán gyógyszeres kezeléssel lehetne segíteni, akár egészen kiskortól kezdve. Tudom, hogy elég drasztikus módszernek tűnik, de annak idején az oltások is annak számítottak, és nem jut eszembe hatékonyabb megoldás. A nevelés, felvilágosítás szerintem önmagában kevés lenne. Vagy...?

Ti mit gondoltok erről, mit tudunk tenni a toxikus maszkulinitás kialakulása ellen?

jan. 3. 22:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg, autókkal játszani micsoda agresszivitásra vall! Eszem megáll...
jan. 3. 22:46
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

"A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek"

Lol...

jan. 3. 22:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
bait kérdés
jan. 3. 22:51
 4/24 anonim ***** válasza:
12%

Én is azt gondoltam, de a nőiesek hiába néznek ki úgy. Sokkal jobban hisztiznek, meg sokkal rosszabbak.

Semmivel se jobbak.

A macsók a legjobbak. Azok sokkal értelmesebben viselkednek.

jan. 3. 23:02
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Provokáló kérdés..

Vagy egy újdonsült szélsőbaloldali idióta.

Ne nagyon akard a nemek közötti alapvető különbségeket megpróbálni eltüntetni mert lehet a kisfiad a gyógyszer hatására felnőtt korára még agresszívebb lesz aztán annak lehet pont te látod kárát... 😂

jan. 3. 23:02
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

"A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek"

😂😂😂

"A fiúknál meg mindig a hangoskodás, kiabálás, verekedés, vízipisztoly, autók... "

Látszik hogy nincs lányod 😂😂😂

jan. 3. 23:05
 7/24 anonim ***** válasza:
8%
ém egyetértek veled kérdező
jan. 3. 23:20
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Ne etessétek a trollt.
jan. 3. 23:43
 9/24 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy a válaszolók közül hány férfi. Alapvetően nem a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Egyrészt elfogultak vagytok, másrészt pedig az agresszió elhomályosítja az ítélőképességeteket. Ez az amiről beszélek amúgy...
jan. 3. 23:59
 10/24 anonim ***** válasza:
én férfi vagyok (#7)
jan. 4. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!