Hogy lehetne megoldani a toxikus maszkulinitás problémáját?
Régóta gondolkozom ezen. Megfigyeltem, hogy a férfiak kisgyerek koruktól kezdve nagyságrendekkel agresszívabbak a lányoknál. A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek. A fiúknál meg mindig a hangoskodás, kiabálás, verekedés, vízipisztoly, autók... Szülőként is nehéz őket kordában tartani! Rá kellett jönnöm (és ez egybevág a tudományos kutatásokkal), hogy a problémát legnagyobb részt a tesztoszteronszint okozza.
Arra gondoltam, hogy ezen legegyszerűbben talán gyógyszeres kezeléssel lehetne segíteni, akár egészen kiskortól kezdve. Tudom, hogy elég drasztikus módszernek tűnik, de annak idején az oltások is annak számítottak, és nem jut eszembe hatékonyabb megoldás. A nevelés, felvilágosítás szerintem önmagában kevés lenne. Vagy...?
Ti mit gondoltok erről, mit tudunk tenni a toxikus maszkulinitás kialakulása ellen?
"A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek"
Lol...
Én is azt gondoltam, de a nőiesek hiába néznek ki úgy. Sokkal jobban hisztiznek, meg sokkal rosszabbak.
Semmivel se jobbak.
A macsók a legjobbak. Azok sokkal értelmesebben viselkednek.
Provokáló kérdés..
Vagy egy újdonsült szélsőbaloldali idióta.
Ne nagyon akard a nemek közötti alapvető különbségeket megpróbálni eltüntetni mert lehet a kisfiad a gyógyszer hatására felnőtt korára még agresszívebb lesz aztán annak lehet pont te látod kárát... 😂
"A kislányok olyan szépen eljátszanak egymással, aranyosak, kedvesek"
😂😂😂
"A fiúknál meg mindig a hangoskodás, kiabálás, verekedés, vízipisztoly, autók... "
Látszik hogy nincs lányod 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!