Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 honapja nem fekudtem le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 honapja nem fekudtem le vele, eddig nagyon zavarta de mar nem. Most kezdett el erezni irantam vajon?

Figyelt kérdés

6x talalkoztunk, 2 honapja beszelunk.

Az elejen nagyon akarta hogy lefekudjunk, komoly kapcsolatnak indult de ugy voltam vele ha ennyire akarja a szexet lehet nem is erdeklem. Nem fekudtem le vele, kivancsi voltam mi lesz ebbol igy. O azota is jar hozzam.

Most az utolso talin kerdeztem tole, hogyan all ehhez hogy még nem fekudtunk le. Azt mondta nem tud haragudni, még nem allok keszen semmire.

Az eddigi talikon szinte haragudott hogy nincs semmi..

Most meg mar nem haragszik, mintha elkezdett volna erezni.

Es hagyjuk azt, hogy milyen dolog haragudni ezert, en sem voltam oszinte, mert csak kivancsisagbol talalkozgattam hogy meddig bir jarni hozzam ha nem szexelunk..a kerdesre szeretnek valaszt

aug. 26. 23:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kizárólag miattad fogja vissza magát a szexben. Belőled azt látja, hogy nem akarod, akarnád ezért nem hozza fel. Nem fog próbálkozni. Vannak szabadjelzések amit ha kap indul, de ha még ez sincs köztetek akkor mègis mire várnál? Hosszan csókolózás. Nem csak egy puszi. Tudod miről írok?
aug. 27. 06:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Edes istenem... Nem olvastam a válaszokat, de biztos írta más is;

Persze hogy elengedte ezt a dolgot veled, nyilván dugásra talált más, legalább addig amég te is engeded.

Ne a romantikus mesékből indulj ki

aug. 27. 09:19
 23/26 anonim ***** válasza:

Volt ilyen kapcsolatom, a csaj szűz volt, nem akarta még elveszteni, ezt a pasija tiszteletben is tartotta. Olyannyira hogy legfőképp engem dugott, meg alkalmanként másokat is, de a barátnője kérését tiszteletben tartotta.

Na ilyen "tiszteletre" szerintem senki nem vágyik.

Én mindkét férjemmel első randin lefeküdtem, aztán mégis elvettek.

De régebben volt olyan is aki fél évig udvarolt, aztán első alkalom után eltűnt. Ez nem ezen múlik.

Persze ez nem jelenti azt hogy nálatok is így van, lehet ő randi előtt és után is elintézi magának, az meg nem megcsalás, az a normális ilyen esetben.

aug. 27. 09:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Másokkal kefél. Ha nem zavar akkor folytasd tovább a kapcsolatot vele.
aug. 27. 10:13
 25/26 anonim ***** válasza:
37%

Sokmindent jelenthet, bár hogy miért csak ennyit találkoztok, az is jó kérdés.

Őszintén, én is eljátszottam ezt, hogy húzom és tesztelem, meddig bírja, hogy nincs semmi.

Különbség annyi volt, hogy majdnem minden éjjel együtt aludtunk.

2 hét után úgy voltam, inkább lefekszem vele, mert ha tényleg csak az kell, akkor még most menjen, az kevésbé fáj.

Ha meg többet akar, akkor nem ezen fog múlni.

Azóta a férjem...

aug. 27. 14:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Talonban van más. Ismerkedtek. Lehet nem is vesz komolyan. Haver vagy neki.
aug. 27. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!