Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 honapja nem fekudtem le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 honapja nem fekudtem le vele, eddig nagyon zavarta de mar nem. Most kezdett el erezni irantam vajon?

Figyelt kérdés

6x talalkoztunk, 2 honapja beszelunk.

Az elejen nagyon akarta hogy lefekudjunk, komoly kapcsolatnak indult de ugy voltam vele ha ennyire akarja a szexet lehet nem is erdeklem. Nem fekudtem le vele, kivancsi voltam mi lesz ebbol igy. O azota is jar hozzam.

Most az utolso talin kerdeztem tole, hogyan all ehhez hogy még nem fekudtunk le. Azt mondta nem tud haragudni, még nem allok keszen semmire.

Az eddigi talikon szinte haragudott hogy nincs semmi..

Most meg mar nem haragszik, mintha elkezdett volna erezni.

Es hagyjuk azt, hogy milyen dolog haragudni ezert, en sem voltam oszinte, mert csak kivancsisagbol talalkozgattam hogy meddig bir jarni hozzam ha nem szexelunk..a kerdesre szeretnek valaszt

aug. 26. 23:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elképzelhető az is amire annyira vágysz, hogy elkezdett érezni valamit irántad és ezért nem zavarja már. A másik lehetőség pedig, hogy lefeküdt másik nővel.
aug. 26. 23:29
 2/26 anonim ***** válasza:
80%

"Es hagyjuk azt, hogy milyen dolog haragudni ezert, en sem voltam oszinte, mert csak kivancsisagbol talalkozgattam hogy meddig bir jarni hozzam ha nem szexelunk.."

hát ha ezek után elkezdett irántad érezni, akkor ritka hülye szegény csávó.

aug. 26. 23:31
 3/26 A kérdező kommentje:
En nem akarom kieroszakolni belole hogy szeressen..csak talalkozgattam vele. De ezen az oldalon barki barmit ir ki, csak a kotekvesbol allnak a valaszok
aug. 26. 23:32
 4/26 A kérdező kommentje:
2. Jaj szegeny..
aug. 26. 23:33
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
jajj, bocsi, hogy nem tapsolok hozzá, hogy játékbábuként játszadozol másokkal és az érzelmeikkel. a választ megkaptad: ha hülye és vak, akkor lehet, hogy elkezdett érezni irántad, ami viszont esélyesebb, hogy feladta.
aug. 26. 23:35
 6/26 A kérdező kommentje:

O akart velem jatszani.

Nem unta meg, mert akkor nem jarna hozzam

aug. 26. 23:37
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedés volt, erre vágysz. Ez eléggé lejött a kérdésedből. Az más kérdés, hogy érez-e valamit irántad, de ugye te sem gondoltad komolyan, hogy erre itt majd biztos választ tud adni bárki?

Lehet érez, lehet nem. Lehet most kezdett érezni, de az is lehet, hogy már az elején is érzett. Az is lehet, hogy az elején érzett, de elrontottad a teszteddel és közben sunyiban talált mást aki nem tesztelgette. Rengeteg lehetőség van, de mi csak találgatni tudunk...

aug. 26. 23:41
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel "beléd zúgott", de ugye azzal tisztában vagy, hogy ez kevés mert az egyenlő a fellángolással? Ez még nem szerelem. Lehetőség az is (elég magas százalékban), hogy van alkalma mással/másokkal szexelni és megvárja míg kiterülsz aztán azon nyomban dobbant. Ha mindjárt szexet akart akkor eléggé hihetetlen, hogy kibírja nélküle. De ha téged nem zavar és az sem, hogy lehetséges az, hogy szex után kidob akkor feküdj le vele.
aug. 26. 23:44
 9/26 A kérdező kommentje:

7. Igen, orulnek ha szeretne.

Tudom hogy senki nem tudja biztosan csak o.

aug. 26. 23:44
 10/26 A kérdező kommentje:

8. Nincs senkije rajtam kivul.

En is ezt gondolnam a kerdest olvasva, de dolgozik, otthon van es alszik. Meg vannak is gondok velem. Nem foglalkozna velem mar ha lenne mas neki

aug. 26. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!