Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja nem fekudtem le vele, eddig nagyon zavarta de mar nem. Most kezdett el erezni irantam vajon?
6x talalkoztunk, 2 honapja beszelunk.
Az elejen nagyon akarta hogy lefekudjunk, komoly kapcsolatnak indult de ugy voltam vele ha ennyire akarja a szexet lehet nem is erdeklem. Nem fekudtem le vele, kivancsi voltam mi lesz ebbol igy. O azota is jar hozzam.
Most az utolso talin kerdeztem tole, hogyan all ehhez hogy még nem fekudtunk le. Azt mondta nem tud haragudni, még nem allok keszen semmire.
Az eddigi talikon szinte haragudott hogy nincs semmi..
Most meg mar nem haragszik, mintha elkezdett volna erezni.
Es hagyjuk azt, hogy milyen dolog haragudni ezert, en sem voltam oszinte, mert csak kivancsisagbol talalkozgattam hogy meddig bir jarni hozzam ha nem szexelunk..a kerdesre szeretnek valaszt
"Es hagyjuk azt, hogy milyen dolog haragudni ezert, en sem voltam oszinte, mert csak kivancsisagbol talalkozgattam hogy meddig bir jarni hozzam ha nem szexelunk.."
hát ha ezek után elkezdett irántad érezni, akkor ritka hülye szegény csávó.
O akart velem jatszani.
Nem unta meg, mert akkor nem jarna hozzam
Nem kötekedés volt, erre vágysz. Ez eléggé lejött a kérdésedből. Az más kérdés, hogy érez-e valamit irántad, de ugye te sem gondoltad komolyan, hogy erre itt majd biztos választ tud adni bárki?
Lehet érez, lehet nem. Lehet most kezdett érezni, de az is lehet, hogy már az elején is érzett. Az is lehet, hogy az elején érzett, de elrontottad a teszteddel és közben sunyiban talált mást aki nem tesztelgette. Rengeteg lehetőség van, de mi csak találgatni tudunk...
7. Igen, orulnek ha szeretne.
Tudom hogy senki nem tudja biztosan csak o.
8. Nincs senkije rajtam kivul.
En is ezt gondolnam a kerdest olvasva, de dolgozik, otthon van es alszik. Meg vannak is gondok velem. Nem foglalkozna velem mar ha lenne mas neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!