Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomal 4 honapja nem fekudtem le mert kulfoldon dolgozik es azt mondta nekem hogy amikor haza jon eszre fogja venii valamibol hogy lefekudtem masal vagy nem? Nem fekudtem le masal de kivancsi vagyok hogy mibol johet ra
Öszintén szólva ha engem akarna így tesztelni, akkor elküldeném a fenébe!
Mellesleg észrevenni nem lehet semmiböl, kivéve, ha terhes lettél közben :)
Mi ez a szöveg, hogy kisajátít ? Meg, hogy CSAK a barátod ? :DDD Az kisajátítás, hogy meri remélni, hogy amíg ő hűséges a párjához addig az sem fekszik össze mással ? Vagy te nem sajátítod ki a párodat ? Bedobod a közösbe : "Itt van srácok csináljatok vele amit akartok érezzétek jól egymást ?"
Nem értem a felháborodásod :D Aki félre akar menni az meg szakítson ennyi.
Nem lehet megtudni :)
Max. ha előtte szexeltél és beléd élvezett valaki, akkor a nőgyógyász láthatja benned, de nyilván otthoni körülmények között nem tud úgy belenézni :D
Én mondanám neki, hogy vigyázzon, mert én is meg tudom állapítani, hogy volt-e valakivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!