Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomal 4 honapja nem fekudtem le mert kulfoldon dolgozik es azt mondta nekem hogy amikor haza jon eszre fogja venii valamibol hogy lefekudtem masal vagy nem? Nem fekudtem le masal de kivancsi vagyok hogy mibol johet ra
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 07:52
11/12 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszokat
2015. okt. 27. 10:45
12/12 anonim válasza:
Ez az azonnal nekiesés hülyeség, éppen mert figyelembe veszem, hogy fáradt, nem esek neki. Emellett ha valaki több hómnapig nem szexel, akkor éppenhogy csökken az étvágya rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!