Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? baratommal lassan 8 honapja vagyunk mar egyutt, o 18 en 17 eves vagyok. Vele fekudtem le en eloszor, ezert nekem fontos a szexualis eletunk, neha ugy erzem h fontosabb mint neki, mert neki elottem 3 lany is
Voltam egy szűz lánnyal akinek ugyan ez volt a baja, mondjuk én mellette csináltam sokszor.
Amúgy tényleg túl gondolod, vannak szükségletek amiket ki kell elégíteni, ha te sem leszel már szűz neked is lesznek, ha eddig nem voltak.
Édes Istenem....
Ezért kellene tisztában lenni előbb az alapvető dolgokkal, és csak utána dugni, mint a nyulak.
MINDEN pasi veri magának. Ha olyat akarsz, aki nem veri, akkor keress olyat, akinek nincs keze.
Ilyen hülyeségen megsértődni és hisztizni...ezzel csak azt éred el, hogy hazudni fog neked, vagy ha csak egyszer is beszél erről valami haverjával, aki felvilágosítja, hogy ez mennyire gáz, hát úgy kivág téged, mint a macskát.
MINDEN pasi masztizik, IGEN, kapcsolatban is, és a nők jó része is. A pasik számára ez nyugtatóként is funkcionál, na nem mintha mi nők nem használnánk arra.
Nekünk férfiaknak a maszturbáció egyfajta feszültséglevezetés. A szexen kívül is a legtöbb férfinak szüksége van rá. Gondolj egy nimfomániás nőre, az pontosan olyan, mint egy férfi természetes állapotában. Én is minden barátnőmnél maszturbáltam is, mert nem tudtunk minden nap 2x szexelni. De ettől még nem szerettem őket kevésbé. A maszturbálás csak feszültséglevezetés, mert ha nem csináljuk vagy nem szexeljünk naponta 1-2x, akkor megőrülünk, feszültek leszünk. Főleg kamaszkorban.
Én a helyedben örültem volna neki, hogy magától elmondja. Ez mutatja azt, hogy neki ez teljesen természetes egy kapcsolatban és megbízik benned annyira, hogy elmondja. Ha tényleg akkora súlya lenne, akkor nem mondaná el, hanem titkolná. Ha tovább piszkálod emiatt, akkor tényleg egyre több mindent fog titkolni.
Ha arról van szó, hogy veled már nincs kedve szexelni, mert már elintézte egyedül, és ezt rendszeresen eljátssza, az szerintem is gáz. Ebben az esetben lehet, hogy nincs kedve a mindenkori partnerével foglalkozni, mert önző, és/vagy nem kötődik eléggé, nem élvezi igazán ezt az egyesülést, nem látja a szex érzelmi funkcióját, a szépségét, és csak a gyors kielégülést keresi. Nem hiszem, hogy ez rólad szól, egy nagyobb mellű/seggű lánnyal ugyanezt csinálná, de érthető, hogy azt érzed, hogy nem lelkesedik, nincs igazán oda érted.
Ha csak annyi történik, hogy a veled való szex mellett rendszeresen kiveri, az nem gond. Ez is ugyanolyan tevékenység, mint bármi más. Néha szükség van arra, hogy töltsön a pár külön is időt, és egyébként sem várhatja el senki a másiktól, hogy az folyton rendelkezésre álljon, mert neki épp felállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!