Én egy örökbefogadott gyermek vagyok.14 év után megutált, vert vassal amivel csak tudott. Mit tegyünk a barátommal?
Figyelt kérdés
Anyám mindig mondja h költözzek hozzájuk én szeretnek nagyon is csak tudom h következmény lesz..
Idegrendszerem az már lassan kezd tönkre menni.barátommal idegeskedunk mindennap..amióta kijött a kórházból azota is basztat minket
2016. márc. 28. 00:01
1/19 A kérdező kommentje:
16 vagyok és lány!
2016. márc. 28. 00:04
2/19 anonim válasza:
Lehet csak azért, mert késő van, de én nem értem.. Ki vert?
Meg miért nem mentek el onnan? Következmény?! Mit tesz? Eleget vert már.. Menjetek a gyámügyre vagy valami, de semmiképp se maradjatok ott.
3/19 A kérdező kommentje:
Nevelőanyám vert...mert nemtudunk hova menni :( neveloim is most válnak Aprilis 5en :s
2016. márc. 28. 00:14
4/19 anonim válasza:
Örökbe fogadtak vagy csak nevelőszülőknél vagy?
Ha vernek mindkét esetben jelezd a gyámügynek. Ha csak állami gondozásban vagy és a vérszerinti anyád szeretné és alkalmas rá akkor akár visszavehet a gondozásába.
A barátod egyetlen dolgot tehet, lelkileg támogat és elkísér a gyámügyesekhez, hogy jelezd a problémát.
5/19 A kérdező kommentje:
Igazi anyám az ott hagyott a kórházban igy örökbefogadtak nevelofaterom az nem vert meg sose csak a nevelőanyám sokszor..igazi anyámmal nem is tartom a kapcsolatot meg ő sem akar velem beszélni és én sem vele..
2016. márc. 28. 00:23
6/19 anonim válasza:
Na most már nem értem mi a helyzet.
7/19 A kérdező kommentje:
Lényege az h nevelőszülőkhöz kerültem..csak anyám megutalt 14 év után es ezert elkezdett verni :s mostmar nem csinalja ezt csak elhord Mindennek es azt mondja nekem h menjek máshová lakni :(
2016. márc. 28. 00:31
8/19 anonim válasza:
A válás után nem tudnál az apukádnál (nevelőapukádnál) maradni? Vele milyen a kapcsolatod?
9/19 anonim válasza:
Próbáld mar meg értelmesen leírni, mert igy bárhova mesz, nem fogsz előrébb jutni
10/19 anonim válasza:
A barátodnak mi köze az egészhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!