Hogy mondjam el itthon, hogy szakítottunk a barátommal?
Anya,Apa szakitottunk a baratommal!
Szerintem ez megteszi :)
csak feltűnik nekik,hogy nem találkozol vele? meg nem mesèlsz róla,esetleg szomorúbb is vagy mint egyèbkènt.
DE neked kène mondani..bár gondolom most karácsonykor csak kibukik,hogy mièrt nem jön az ebèdre.
velem is szakítottak tini koromban. mondtam már aznap.sztem ez alap. de mondjuk nekem tiszteletben tartották ,nem piszkáltak vele
#1: A sok önérzetes tini.... :)
Nos, kérdező, mondd el, hogy nem vagytok együtt, mert nem működött. Ha alapvetően jóban vagy anyukáddal, akkor a konkrét okot is elmondhatod.
Bár számomra furcsa, hogy nem veszik észre, hogy 2 hónapja nem vagytok együtt. Mivel nekem az jön le, hogy még otthon élsz.
Nem, itt szokás csak önérzetesen mindig mindent támadni, de ha gond van, akkor jön a sírás, miért nem állnak mellettem.
AMig fut a szekér, addig mindenki kikéri magának, ha gond van, akkor mert miért nem állnak mellette, akkor is ha hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!