Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én egy örökbefogadott gyermek...

Én egy örökbefogadott gyermek vagyok.14 év után megutált, vert vassal amivel csak tudott. Mit tegyünk a barátommal?

Figyelt kérdés

Anyám mindig mondja h költözzek hozzájuk én szeretnek nagyon is csak tudom h következmény lesz..

Idegrendszerem az már lassan kezd tönkre menni.barátommal idegeskedunk mindennap..amióta kijött a kórházból azota is basztat minket

2016. márc. 28. 00:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Először azt hittem csak én nem értek belőle semmit. De ebből nem lehet megérteni. Próbáld már mer érhetően le írni hogy mi a problémád.
2016. márc. 28. 05:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Nevelofaterommal sem beszélek nagyon amióta elmegy k.rvázni igy nem maradok vele
2016. márc. 28. 06:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Barátomnak is köze van mindenhez ami velem történik!
2016. márc. 28. 06:34
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
nem, a barátodnak nincsen köze, mert még bőven kiskorú vagy. És hacsak anyád nem engedi meg, nem költözhetsz hozzájuk. És különben is, ha odaköltöznél, ki tartana el téged? Mert gondolom azt nem város el hogy a barátod szülei.
2016. márc. 28. 11:15
 15/19 acelsziv ***** válasza:
100%
Holnap kedd. Húzzál be az iskola ifjúságvédelmiséhez. Aztán a gyámügyre. Mondj el mindent és kérj segítséget.
2016. márc. 28. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Tehát 2 éve ver a nevelőanyád és még nem szóltál senkinek?

Ha bánt és nyoma van, akkor el kell menni a gyerekorvoshoz és látleletet kell venni, illetve, ha minősíthetetlen hangnemben beszél veled, akkor azt felvenni bemutatni a gyermekvédelmiseknek.

Csak az nem értem, hogy mi változott, hogy bánt téged? Esetleg nem te vívtad ki a rosszindulatát? Persze nem megoldás, hogy bántalmaz.

Ha bizonyítottan nincs jó helyed, akkor valószínű visszakerülsz az intézetbe és keresnek neked új nevelőszülőt.

2016. márc. 28. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Akkor melyik anyukád müonja, hogy költözzél hozzájuk?

Ja, most értettem meg, amit írtál: anyád azt mondja, hogy költözz a fiuékhoz. Így már érthető. De nem korai ez 14 évesen?

2016. ápr. 22. 20:40
 18/19 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok!!!!
2016. ápr. 23. 06:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Az is elég, ha elmondod a gyámügyön, hogy azt mondta hogy menj máshova lakni.
2016. aug. 16. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!