Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paromat megcsaltam, nem fekudtem le massal, de talakozgatunk.2 honapja huzodik, most jott ra. Mi legyen? 28 n
Ha sz..r a kapcsolat, akkor miért nem lehet azt befejezni? Miért nem lehet szakítani? Pedig annyira egyszerű dolog lenne.
Kár, hogy 28 évesen egy tizenéves agyi szintjén állsz.
Alapból rossz az egész (de legalább annyi tisztesség szorult beléd hogy ne feküdj le a masik sraccal!) de ő benne meg legalább annyi tisztesség is szorulhatott volna hogy meg mondja hogy előtte szakíts a baratoddal (mert akit ugy szerzet meg hogy kozbe meg csalta a párját akkor ő mellette is meg fogja csalni...)
Meg oke a nők többsége azert csalja meg a párját mert a férfi nem adja meg neki a figyelmet akar érzelmileg akar szexuálisan...
Válaszd azt akit akarsz De ezt most fejezd meg! Hogy párkapcsolatban vagy és meg csalód a parodat!
De amúgy mikor fogsz szakítani majd? Az első pofon után? Vagy majd amikor kést döf beléd? Vagy majd a halálod választ csak el titeket? ...mert sírba fog vinni!
Mi a francért tűröd, hogy bárki is kiabáljon veled és fenyegessen? Ez bolondság... Stockholm szindróma.
De ha 6 évből évekig könyörögtél a figyelméért akkor szinte az egész kapcsolatban. Vagyis belementél, elfogadtál egy "ilyen" kapcsolatot, megfelelt, most pedig már nem mivel új pasi van a láthatáron?
Persze Te érzed, hogy is vannak a dolgok de nekem nyitott kérdés, hogy a pasid is tud e a problémáitokról. Viszont ha igen és leszarta akkor hagyd ott őt.
De azért nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy a figyelem csökkenés eléggé gyakori jelenség a párkapcsolatokban. Nehogy csöbörből vödörbe kerülj... és pár hónap múlva ugyanez lesz a helyzet az új pasival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!