Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted nehéz 25-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted nehéz 25-30 éves korban párt találni komoly kapcsolatra, házasságra, gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
Ha szerinted nehéz akkor mi lehet az oka?
aug. 26. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Sokan elkelnek már eddigre, maradék pedig a túl nagy kínálat miatt túl válogatós.
aug. 26. 15:16
 2/22 anonim ***** válasza:
23%
Túl sok a szingli anyuka, kevés a normális szingli nő akinek nincsenek elszállt igényei. (Milliós fizetés, hitelmentes ház stb)
aug. 26. 15:18
 3/22 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek, megfelelő külső és egziszenciális adottságok mellett nem nehéz.
aug. 26. 15:23
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
A mai nők nem akarnak se családot, se gyereket. Szóval igen nehéz!
aug. 26. 15:27
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

Úgy imádom, hogy nálatok a “normális nő” azt takarja, hogy egy igények nélküli, de lehetőleg szép és vékony lány, aki elvan a csóróságban és minden nap szexelni is akar🤣Nem az ő igényei szálltak el, hanem a tieid…

Amúgy a társkeresés akkor könnyű, ha nem válogatsz és bármiben alkalmazkodsz. Aki nem ilyen, annak minden életkorban nehéz.

aug. 26. 15:39
 6/22 anonim ***** válasza:
17%
5. Ezt most hol olvastad? Egyébként van amiben igazad van, az hogy akarjon szexelni, a többi nem olyan lényeges. Csak sajnos ma már az is luxus, ha egy nő párkapcsolaton belül szexel. Ma már ezért is minimum a csillagokat le kell hozni, ő meg eldö ti hogy elég lesz-e.
aug. 26. 15:50
 7/22 anonim ***** válasza:
20%

Elég lenne, ha kisportolnád magad és adnál a külsődre. Máris akadna nő szexre.

aug. 26. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden életszakaszban nehéz, csak akkor könnyű, ha nem válogatsz, illetve akkor, ha bármilyen kompromisszumot hajlandó vagy megkötni.
aug. 26. 16:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint a türelmetlenség miatt kosaraztam ki a 25+ éves pasikat.

Mindent akarnak megismerkedés után 2-3 éven belül (összeköltözés, eljegyzés, gyerek,.. ) és nem hajlandóak megvárni, hogy befejezzem előbb az egyetemet. Persze, eltartani se akarnak. (Na meg én sem akarok függni senkitől) Az lenne az "ideális" ha otthagynám a sulit és minimálbérért dolgoznék, csakhogy végre szülni mehessek.

Tisztelet a kivételnek!

(21N)

aug. 26. 16:10
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a korban a legkönnyebb. Egyrészt sem mi, sem a nők többsége nem akar még elköteleződni ennél korábban. Mindenkit hajtanak a hormonok, több és több partner, szex fűvel fával. 16-20 éves mamlaszként mindig gondban voltam a nőknél meg hát én is elszesztem jó pár kapcsolatot a - nem tagadom- részben fentiek miatt. Azóta felállítottam a saját igényeimet, határaimat, amik korábban nem léteztek. Ezenfelül szociális gátlásaim is voltak, most már sokkal könnyebben állok szóba nővel (alapból emberekkel), meg nem is hajtom mindenáron az ismerkedést. Az elutasítást is sokkal könnyebben kezelem.

29F

aug. 26. 16:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!