Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted nehéz 25-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted nehéz 25-30 éves korban párt találni komoly kapcsolatra, házasságra, gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
Ha szerinted nehéz akkor mi lehet az oka?
aug. 26. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
elcsesztem*
aug. 26. 16:57
 12/22 anonim ***** válasza:
#7 Na akkor hogy van ez? Egyből belém álltál hogy biztos csak vékony szexy nő kell (pedig semmi ilyet nem írtam) aztán jössz azzal, hogy ha szexelni akar a pasi legyen kigyúrva. Kettősmérce?!
aug. 26. 20:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy ki kell gyúrnod magad, hanem azt, hogy ha minél több nőt akarsz vonzani, akkor minél jobban kell kinézned. Szerinted nekem nőként így 49 kg-san van nagyobb sikerem, vagy 120 kilósan lenne? Nincs ebben semmi kettős mérce, mindkét nem esetében a fitt alkat a legvonzóbb.

aug. 26. 21:12
 14/22 anonim ***** válasza:
#14 Én ezt értem és természetes is. Mégis te vágtad a fejemhez, hogy mekkora szégyen vagyok mert vékony nőt akarok. Mellesleg még mindig nem írtam semmi ilyet.
aug. 26. 21:23
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 nem mondtam, hogy szégyen vagy, csak egy nőt “nem normálisnak” tartani azért, mert sikeres férfit szeretne, tipikusan olyan pasik szokása, akik…hihetetlen módon…sikertelenek😮
aug. 26. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:

#15 Ez meg szövegértelmezési probléma, erről megint nem én tehetek. Azt mondtam kevés az olyan normális nő, akinek nincsenek elszállt igényei. Ergó nem azt mondom, hogy akinek magasak az igényei az nem normális..

De inkább általánoságban mondanám, hogy mindenki felfelé akar választani.

Én tisztában vagyok az adottságaimmal, járok is edzeni hogy jobb legyen a külsőm. Ápoltságomra nem lehet panasz, arclemosókat, hámlasztókat is használok. Rendszeresen járok fodrászhoz stb..

aug. 26. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
16. Felszínes világ, nézzél ki jól, baccunk amíg jólesik, aztán jöhet a következő. Ennyit jelent a jó kinézet. Aki jól néz ki, annak szüksége van lélekre? Minek? Annyi az elvárása hogy a partnerei is nézzenek ki jól.
aug. 26. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha abból indulunk ki hogy Európa többi részéhez képest Magyarország éllovas az esküvők számában, akkor sztem annyira nem nehéz✌️
aug. 26. 22:29
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Komolyan ez az oldal színvonala? Hogy ilyen ostoba válasz 100%-os??

"Sokan elkelnek már eddigre, maradék pedig a túl nagy kínálat miatt túl válogatós"

Minden normális ember 30 utánra teszi ezt, a pasik sokszor 40 fölött találják meg az igazit. Csak a hülyék házasodnak fiatalon, azoknak a 70%-a el is válik! A maradék nagyrésze is csak a lakáshitel, csok és egyéb szarság miatt marad papíron a másikkal....

aug. 27. 10:02
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Nem is értem, te hogy lehetsz kétpipás, olyan jókat írsz pedig. Biztos a 100%-osok mennek szembe a pályán :)
aug. 27. 10:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!