Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted nehéz 25-30 éves korban párt találni komoly kapcsolatra, házasságra, gyerekvállalásra?
Nem azt mondtam, hogy ki kell gyúrnod magad, hanem azt, hogy ha minél több nőt akarsz vonzani, akkor minél jobban kell kinézned. Szerinted nekem nőként így 49 kg-san van nagyobb sikerem, vagy 120 kilósan lenne? Nincs ebben semmi kettős mérce, mindkét nem esetében a fitt alkat a legvonzóbb.
#15 Ez meg szövegértelmezési probléma, erről megint nem én tehetek. Azt mondtam kevés az olyan normális nő, akinek nincsenek elszállt igényei. Ergó nem azt mondom, hogy akinek magasak az igényei az nem normális..
De inkább általánoságban mondanám, hogy mindenki felfelé akar választani.
Én tisztában vagyok az adottságaimmal, járok is edzeni hogy jobb legyen a külsőm. Ápoltságomra nem lehet panasz, arclemosókat, hámlasztókat is használok. Rendszeresen járok fodrászhoz stb..
Komolyan ez az oldal színvonala? Hogy ilyen ostoba válasz 100%-os??
"Sokan elkelnek már eddigre, maradék pedig a túl nagy kínálat miatt túl válogatós"
Minden normális ember 30 utánra teszi ezt, a pasik sokszor 40 fölött találják meg az igazit. Csak a hülyék házasodnak fiatalon, azoknak a 70%-a el is válik! A maradék nagyrésze is csak a lakáshitel, csok és egyéb szarság miatt marad papíron a másikkal....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!