Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön össze egy normális férfi egy csúnya kirohadt fogú csajjal?
Azért mert rossz a foga, még nem lesz nemi beteg. Nagyon ápolt külsejű ember is lehet nemi beteg és fordítva.
Amúgy meg lehet, hogy a csaj nagyon jó az ágyban. Szex közben pont nem fog érdekelni senkit, hogy milyen a foga. Középiskolában voltam egy gyönyörű cigány csajjal aki azt hitte, hogy a rágózás helyettesíti a fogmosást. Olyan szájszaga volt, hogy az leírhatatlan de szex közben nem érdekelt. Talán senkivel nem volt olyan jó a szex mint vele.
A rothadó bacikkal bekapja a fszodat és nem leszel beteg????
De!
Amint írtam volt olyan csajom aki fogat mosni lusta volt, viszont minden másban 10/10. A sok jó tulajdonsága ezerszeresen kárpótolt azért az egy rosszért.
A te ismerősöd nője is biztos ilyen. Pl lehet, hogy fergetegesen jó az ágyban, vagy nagyon kedves, de az is lehet, hogy bomba alakja van és nagyon szép (elvégre csak a fogait kifogásoltad, minden más lehet, hogy gyönyörű).
Még csak az sem biztos, hogy ronda a feje. A kérdező csak azt írta, hogy a foga ronda. Simán lehet, hogy amúgy gyönyörű arca van.
Nekem egy kicsit olyan mintha a kérdező megtalálta volna az egyetlen tulajdonságot amiben az irigyelt másik nő rosszabb mint ő és ezt kiragadta. Lehet, hogy egyszerűen a másik egy jobb csaj mint ő és ezt nehéz elfogadni és most itt ezzel vagdalkozik, hogy “dehát milyen már a foga”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!