Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ti járnátok olyan pasival, aki szegény, nincs kocsija, randira pl busszal tudna menni?

Figyelt kérdés

Vagy inkább egy gazdag gyereket választanátok, akinek mindent a segg* alá tettek a szülei?

Csak igaz válaszok érdekelnek, mert úgy vettem észre, hogy a csajok a márkát, kocsit, pénzt nézik.

aug. 25. 10:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Álmodik a nyomor. Most minek hazudsz itt? Az incelek soha nem jutnak el Malájziába, még a határt se tudják átlépni. Gyenge kamu, de egy próbát megért. 😆

aug. 25. 17:32
 22/26 anonim ***** válasza:
40F incel nem hazudik, vagy ha igen, akkor elég konzisztens, de sok válasza van, amiből kiszűrhető, hogy tényleg ott él.
aug. 25. 17:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Amikor még az a korosztály voltam, olyan párom volt, aki anyjával lakott (mondjuk ő tulajdonában volt az a szint, ahol élt, de akkor is egy házban lakott anyjával), nem volt autója és átlag alatt keresett. Nekem ez így rendben volt, sosem volt vele bajom, mert nem az anyját pumpolta és el tudta magát tartani. Mondjuk más kérdés, hogy azért nem voltam egy Miss World sosem, így sok férfinak már nem is voltam lány/nőszámba menő.
aug. 25. 17:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Az ilyennel nem lehet családot alapítani. Nincs jövője a kapcsolatnak. Buszozni a diákok szoktak.
aug. 25. 23:30
 25/26 anonim ***** válasza:
48%

Leragott csont. Aki regrol ismer az oldalon, az tudja, hogy hol elek.

40F incel

aug. 26. 06:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Járnék.
aug. 27. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!