Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti járnátok olyan pasival, aki szegény, nincs kocsija, randira pl busszal tudna menni?
Vagy inkább egy gazdag gyereket választanátok, akinek mindent a segg* alá tettek a szülei?
Csak igaz válaszok érdekelnek, mert úgy vettem észre, hogy a csajok a márkát, kocsit, pénzt nézik.
Igazából teljesen mindegy, hogy mit írunk, te már a kis fejedben eldöntötted, hogy így van.
Gondolom megerősítésre vágysz, mert nincs sikered.
Szerintem mindenki szegeny ebben a vilagban valamilyen szinten. En/exeim sokszor buszoztak, teljesen lenyegtelen, hogy mivel jarnak a randikra. Parommal van eleg felretett penzunk, hogy 5 uj kocsit is vehetnenk, de engem pl sosem erdekeltek az autok. En inkabb buszozom, vagy vonatozom.
En szegeny hatterbol jottem. Ferjemnek szulei eros hatterben dolgoztak. Megis mindketten kemenyen dolgoztunk azert, ami ma van. Nem markas ruhakban jarunk, es nem Adidasban. A penzt pedig mindig arra hasznaljuk fel, ami jol esik. Pl ettermek, utazasok.
Szerintem mindazoknak, akik a markas cuccokat nezik, es azt, hogy mivel lehet viritani, meg nem nott be a feje lagya, mert lehet gazdag az ember azok nelkul is, sot, értelmi gazdagsag szamomra, es barataim szamara mindig fontosabb volt.
Páromnak nincs se jogsija, se autója. Nekem van jogsim, de nincs autóm, mert nincs rá szükségünk. 11 éve vagyunk együtt.
Kit nevezünk gazdag embernek?
Sokak szemében már mi is gazdagok vagyunk, mert eljutottunk a Karib-térséghez tavaly, pedig nettó 300 ezret keresünk csak fejenként.
Nagyon nem jó a hasonlítgatás, mert kihez viszonyítod magad?
Te nem ismered az átlagot, csupán találkoztal pár emberrel. Abból viszont nem lehet átlagot vonni.
És eléggé gáz idehozni a 14 éves gyerekeket, plusz összehasonlítva egy 26 éves felnőttel.
Nekünk sincs autónk,pedig fenn tudnánk tartani,de inkább olyasmikre költjük benzin meg alkatrész helyett a pénzt,aminek több értelmét látom.(nyaralás,szórakozás)
De amúgy ez komolyan "szegénységnek" számít?Mármint,ha valakinek nincs autója?
A csajok szemében igen.
Még azt is megkérdezik, milyen a telóm.
Nekem is fura.
Amúgy egy csaj nem hal bele, ha tud főzni, és takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!