Miért vagyok ennyire szegény?
Szegény családba születtem és semmiben nem tudtak segíteni anyagilag a szüleim, igazából még a nevelést is sikerült elrontani nem kicsit.
Jelenleg albiba vagyok és már megint elvesztettem a munkahelyemet.
Sírok, sírok és sírok. Elegem van.
Szeretnék anyagilag legalább csak 1 szintet lépni de úgy érzem ez az örökölt sorsom. A fizetésem mindig csak a megélhetésemre elég a főnökeim pedig állandóan kihasználnak! Milyen élet ez?
Nem egyedi eset a tiéd.
Több pénzt valószínűleg csak külföldön tudsz keresni, bár ha a beosztással is vannak gondok akkor a felfogást és a hozzáállást kell változtatni.
Csak érettségim van így olyan munkákat tudok vállalni ami tipikusan olyan, hogy nem becsülnek meg.
Gondolkoztam, hogy lakótársam legyen és csak szobát béreljek, de kicsit bizonytalan vagyok.
Lehet valamit kéne tanulnom vagy valamerre kimenni, de egyedül lányként nem igazán vannak lehetőségeim. Az angolom pedig csiszolni való.
sírás nem oldja meg a problémákat.
Kell egy munkahely, hitel amit szakmára költesz, szakmával többet tudsz keresni.
Kérdező, ez évek munkája lesz, sajnos ez van. Kemény lesz, de kezdj bele, különben sosem lesz jobb.
Sajnálom, hogy elvesztetted az állásod, ne add fel!
Költözz lakótársakkal, ahogy írtad, jó ötlet. Vegyél angol órákat. Után akár külföld, ha azt szeretnéd.
Klisé, de képezd magad, anélkül semmire sem mész. Gyakorlatilag életünk végéig kell tanulnunk, legalábbis nyugdíjas korukig.
Legyen az szakma, tanfolyam, nyelvtudás, új eszközök megtanulása. Gondolj bele, egy kasszásnak is meg kell tanulnia új dolgokat, hiába csinálja 10 éve, de mondjuk jött SZÉP kártya, meg kellett tanulnia a működését. Egy ügyvéd folyamatosan tanulja a változó jogszabályokat. Direkt írtam egy apróságot, és nagyobb "falatot" is.
Ilyen a munka világa, képezni kell magunkat. Hogy ne lustuljon el az agyunk. Hogy versenyképesek legyünk. Hogy 40 évesen ne rúgjanak ki minket, mert a 22 éves fele annyi idő alatt megcsinálja, mert naprakészebb a tudása.
Mindenki jó valamiben. Te miben? Milyen szakma szimpatikus számodra? Például kreatív vagy? Vagy szeretesz gyerekekre vigyázni? Vagy jó vagy matekból? Vagy szereted az állatokat? Valami biztos érdekel, amit el tudsz képzelni magadnak mint szakma, hivatás.
Vendéglátásban dolgozom, nem hiszem hogy adnak hitelt.
Munkát keresek megint. Ha sikerül is egyszerre két munkahelyet találnom akkor kitudom fizetni a szakmát de nem lesz magamra időm. Így sem vagyok valami jól, meg az sem biztos, hogy jól döntök e ami a szakmát illeti mert jelenleg ötelem sincs : (
Én is ugyanilyen vagyok, de én beteg is.
Van munkám mindig, de ennyi.
#7 nem hinni kell, hanem tudni. Van bejelentett munkahelyed, akkor kb hitelképes vagy. 500e egy felnőttoktatás.
Ha te se tudod hova akarsz kikötni, akkor a bolygón élő 8 milliárd ember se fog tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!