Szegény családba születtem és semmiben nem tudtak segíteni anyagilag a szüleim, igazából még a nevelést is sikerült elrontani nem kicsit.
Jelenleg albiba vagyok és már megint elvesztettem a munkahelyemet.
Sírok, sírok és sírok. Elegem van.
Szeretnék anyagilag legalább csak 1 szintet lépni de úgy érzem ez az örökölt sorsom. A fizetésem mindig csak a megélhetésemre elég a főnökeim pedig állandóan kihasználnak! Milyen élet ez?
Annyira jól esik, hogy ezt írtad, hogy most meg ezért sírok! Köszönöm nagyon kedves vagy, elgondolkozom a kérdéseken. A gyerekeket szeretem, lehet ilyen irányba kéne elindulnom.
aug. 17. 18:57
12/25 anonim válasza:
Csak pár perces
Itt van a munkanelkuliseg aztha lesz munkád stb előadva miért nehéz
#11 ez nem kedvesség, hanem realitás és tapasztalat.
"A gyerekeket szeretem, lehet ilyen irányba kéne elindulnom."
Az sz@rul fizet, legyen bármennyire is szép szakma.
aug. 17. 19:22
14/25 anonim válasza:
ha nő lennék, egyedülálló, akkor biztos mennék onlyfansra. Nem kell semmi durva dolgot művelni, arc kitakarásával is lenne rá vevő.
aug. 17. 19:30
15/25 anonim válasza:
Amíg a tovább képzésen gondolkozol, addig bébi szittelés is jó ötlet lehet.
aug. 17. 19:36
16/25 anonim válasza:
Igen, egy nulla referenciás emberre rá fogja bízni a gyerekét bárki is.
Kérdező: matek mennyire megy?
aug. 17. 19:41
17/25 anonim válasza:
Mindenképpen tanulnod kell, ha jobb jövedelmet akarsz, vagy árulhatod a tested egyes részeit képeken onlyfans-en, de én inkább az előbbit látom jó útnak... Miért is várod, hogy jobba fogsz keresni, ha semmit nem fektetsz a karrieredbe?
aug. 17. 20:32
18/25 anonim válasza:
Szomorú ezt írni, de üdv a Klubban!
Végig mentem azon amit írsz kérdező, de csak is saját magadra számíthatsz. Tanuljál tovább, hogy egy olyan szakmát szerezzél amiben hosszú távon is eltudsz helyezkedni, és megélni. Nem lesz könnyű, de idővel jobb lesz az életed.
aug. 17. 20:39
19/25 anonim válasza:
A helyi családsegítőbe érdemes lenne elmenni segítséget kérni. Ott van lehetőség pl. álláskeresési tanácsadást kérni, vagy a képzésre vonatkozóan segítséget kérni.
aug. 17. 20:46
20/25 Lazy Lover válasza:
Vagy tanulsz egy jól fizető hiány szakmát vagy ki mész külföldre más opció sajnos nincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!