Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ti járnátok olyan pasival, aki szegény, nincs kocsija, randira pl busszal tudna menni?

Figyelt kérdés

Vagy inkább egy gazdag gyereket választanátok, akinek mindent a segg* alá tettek a szülei?

Csak igaz válaszok érdekelnek, mert úgy vettem észre, hogy a csajok a márkát, kocsit, pénzt nézik.

aug. 25. 10:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
10# Ahogy te sem🥰
aug. 25. 12:30
 12/26 A kérdező kommentje:

De,mert az a nők dolga...

Ennyire nem lehetnek tudatlan lusták...

aug. 25. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
És megint eljutottunk a nők szidásához. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak és felszínes lányokhoz volt "szerencséd", de (már a magam nevében is szólva) nem mindenkinek az a fontos, hogy a párjának milyen márkájú a telefonja, vagy a kocsija, vagy, hogy egyáltalán van-e autója, vagy jogsija. Ezek sokadrangú dolgok.
aug. 25. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nők dolga Xdd

akkor neked meg annyi a dolgod, hogy hozd a pénzt

Idiota

aug. 25. 13:36
 15/26 anonim ***** válasza:
Azt gondolsz amit akarsz. De az én párom tud és szeret is főzni, ugyanannyit főz és takarít mint én, autója nincs, de csaja van. Szép napot😘
aug. 25. 13:51
 16/26 anonim ***** válasza:

"Ennyire nem lehetnek tudatlan lusták..."

És te lehetsz?

aug. 25. 14:05
 17/26 anonim ***** válasza:
Gazdag nem kell de a kocsi az alap. Vagy legyek én a sofőrje?
aug. 25. 14:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Drágaság, nálam a párom, férfi, szeret főzni. Én nőként utálok, de megcsinálom, mert legalább tudom, hogy mit eszem. Párom segít a porszívózásban, mosogatásban, és pár ruháját ő maga mossa ki kézzel.

A többi takarítást én csinálom, mert ezt én vállaltam magamra, meg jobb, ha inkább én csinálom.

Ha meg szerinted a nő főzzön, mosson, takarítson, akkor te meg minimum fél milliós fizetést hozz haza. Ennyi.

aug. 25. 14:30
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

"Sokak szemében már mi is gazdagok vagyunk, mert eljutottunk a Karib-térséghez tavaly"

En meg tobb, mint 10 eve Malajziaban elek. Kb. unom a tengerpartot, itt van tolem 40km-re a beach, egesz evben 30 fokos a viz. Motorral szoktam lemenni, ha olyanom van.

Akkor en most gazdag vagyok? :)

40F incel

aug. 25. 15:04
 20/26 anonim ***** válasza:
18# Félmilliót minimum valami faluban, ahol van saját kert zöldségekkel és saját a ház is, optimalizálva van olcsó rezsire, amúgy fél millióból még nem fog senki úgy élni, hogy megérje otthon dekkolni és rendet tartani. Minimum egymillió amiből én kapok 300 ezret szimplán csak úgy (kaját ő állja), amivel azt kezdek amit akarok, cserébe leszek htb és mindig tiszta lesz a lakás és lesz finom kaja. Ingyen takarítani meg főzni pláne munka mellett, de anélkül is, viccnek is rossz.
aug. 25. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!