Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti járnátok olyan pasival, aki szegény, nincs kocsija, randira pl busszal tudna menni?
Vagy inkább egy gazdag gyereket választanátok, akinek mindent a segg* alá tettek a szülei?
Csak igaz válaszok érdekelnek, mert úgy vettem észre, hogy a csajok a márkát, kocsit, pénzt nézik.
De,mert az a nők dolga...
Ennyire nem lehetnek tudatlan lusták...
Nők dolga Xdd
akkor neked meg annyi a dolgod, hogy hozd a pénzt
Idiota
"Ennyire nem lehetnek tudatlan lusták..."
És te lehetsz?
Drágaság, nálam a párom, férfi, szeret főzni. Én nőként utálok, de megcsinálom, mert legalább tudom, hogy mit eszem. Párom segít a porszívózásban, mosogatásban, és pár ruháját ő maga mossa ki kézzel.
A többi takarítást én csinálom, mert ezt én vállaltam magamra, meg jobb, ha inkább én csinálom.
Ha meg szerinted a nő főzzön, mosson, takarítson, akkor te meg minimum fél milliós fizetést hozz haza. Ennyi.
"Sokak szemében már mi is gazdagok vagyunk, mert eljutottunk a Karib-térséghez tavaly"
En meg tobb, mint 10 eve Malajziaban elek. Kb. unom a tengerpartot, itt van tolem 40km-re a beach, egesz evben 30 fokos a viz. Motorral szoktam lemenni, ha olyanom van.
Akkor en most gazdag vagyok? :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!