Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szingli, annak törvényszerűen vannak szexpartnerei?
Évek után újra szingli vagyok és nekem nincsenek ilyen kalandjaim. Viszont nem is visz rá a lélek, hogy csak szexre próbáljak meg valakit felszedni. Lehet, hogy volna rá esélyem, az is lehet, hogy nem, de hidegen is hagy a téma.
Az ismerkedésbe benne lennék, de csak azzal a reménnyel, ha abból akár új kapcsolatom lehetne. De per pillanat ilyen lány nincs, még csak elméleti szinten sem, akivel reálisan el tudnám képzelni.
Gyakran kérdezik, hogy, amúgy van már valaki kilátásba, vagy a hétvégéket kinél töltöm. Ebből azt feltételezem akkor, hogy az egyedülálló férfiak mind hajtják és váltogatják a nőket, csak én vagyok ilyen kis nyomi?
12#
Dehogynem. Rendesen észre lehet venni.
12#
Pl. testbeszéd, beszédstílus, viselkedés. Ki lehet szűrni.
12#
Hol írtam én, hogy a világ 8.csodáját képezik, vagy, hogy az intuíció segít kiszúrni? Elég rájuk nézni, hallgatni, hogy miről beszélnek és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!