Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szingli, annak törvényszerűen vannak szexpartnerei?
Figyelt kérdés
Évek után újra szingli vagyok és nekem nincsenek ilyen kalandjaim. Viszont nem is visz rá a lélek, hogy csak szexre próbáljak meg valakit felszedni. Lehet, hogy volna rá esélyem, az is lehet, hogy nem, de hidegen is hagy a téma.
Az ismerkedésbe benne lennék, de csak azzal a reménnyel, ha abból akár új kapcsolatom lehetne. De per pillanat ilyen lány nincs, még csak elméleti szinten sem, akivel reálisan el tudnám képzelni.
Gyakran kérdezik, hogy, amúgy van már valaki kilátásba, vagy a hétvégéket kinél töltöm. Ebből azt feltételezem akkor, hogy az egyedülálló férfiak mind hajtják és váltogatják a nőket, csak én vagyok ilyen kis nyomi?
aug. 21. 16:12
6/27 anonim válasza:
A kerdesed tobbnyire magas egoizmusra utalt , aztan jon a narcizmus resze hogy nyominak allitod magad amikor valszeg az is vagy..
7/27 anonim válasza:
Volt már pár eseti, de most fél év óta én is újra egyedül vagyok, azóta még nem volt sajnos.
39/F
8/27 anonim válasza:
A vaganyabb ferfiaknak vannak. Neked sehogy sem lehetne.
9/27 anonim válasza:
Nekem nincsenek. Párkapcsolatban gondolkodom amióta az eszem tudom.
10/27 A kérdező kommentje:
Nem állítom be magam annak, mert amúgy nem hiszem, hogy az vagyok. Viszont felvetődött bennem, hogy lehet mégis, ha csak én vagyok ilyen, aki nem akar/nem próbál meg minden csajt ágyba vinni. Ezért is van a kérdőjel a mondat végén...
aug. 21. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!