Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha párotok bejelenti hogy adót akar csalni?

Figyelt kérdés
aug. 21. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy bűntárssá tett téged is 😀
aug. 21. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Hogy amatőr és hogy fél bizonytalan.

Máskünben nem bejelentéseket tesz, hanem cselekszik.

aug. 21. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Köszönjük a bejelentést, csatoljuk a jegyzőkönyvhöz.
aug. 21. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Megmondom, hogy én nem fogom neki becsempészni a böribe a reszelőt.
aug. 21. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Adócsalást komolyan veszik, jobban járna, ha inkább elkezdene lopni a boltokból.
aug. 21. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Rendorseg.
aug. 21. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:

6.

Gondolom nem nyomna a kérdező fel a párját...

hogy az hogy mit akar, az akaratot magát nem lehet büntetni

aug. 21. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem lepődnék meg különösebben. Nem ő lenne az első és nem is az utolsó.

N

aug. 21. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem kéne, mert ha lebukik az szar ügy finoman szólva... De egyébként ha már csinálja, legalább ügyesen...

Nem ítélném el a gondolatért, mert ha az országot szét raboló réteget nem bünteti senki, na nehogy már a kis ember meg mekkora bűnt követ el. Majd ha nem lesz kettős mérce és nem néznek félre az emberek, mert pár szem krumplit dobnak vagy hangzatos szavakkal dobálóznak hogy béke, közben tönkre tesznek mindent, kirabolják a népet adókon keresztül... Majd ha ők lesznek az erkölcsi példaképek, majd akkor felróhatják.

Alapvetőleg nem ezt az irányt támogatom, de már elmennek a fenébe, hogy a kis embert akarják folyton megfingatni meg erőt fitogtatni, míg egyesek bármit megtehetnek.

aug. 21. 13:35
 10/10 A kérdező kommentje:

nem a magam nevebol beszeltem.

ismerosomet most iteltek el nemreg 8 ev fegyhazra adocsalas miatt. anno a felesegevel szamoltak a penzeket most meg nagy sz.rba vannak.

nem tudom hogyha nekem a parom bejelentene hogy adot akarna csalni kicsit igy racsodalkoznek.

nem mintha az az uj 200 millios szuperbolcsode ami Isten hata mogott nyilt nem ilyesmifajta penzbol lenne...

aug. 22. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!