Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha a 16...

Szülők! Mit szólnátok ha a 16 éves fiatok bejelentné hogy villamosvezető akar lenni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
jól van fiam. Kár, hogy a városban nincs villamos.
2012. aug. 12. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy konkrét és elérhető célkitűzése van.
2012. aug. 12. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
"Jaj, hála az égnek, kisfiam, azt hittem, azt akarod mondani, hogy meleg vagy!!!"
2012. aug. 12. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez az életcélja,akkor hadd legyen az,ami akar lenni.:) szerintem az a normális szülői hozzáállás.
2012. aug. 12. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Én örülnék, hogy tisztességes szakmát akar magának választani, tanulni akar és nem csodára vár, mint nagyon sok huszonéves. Én nem is értem azokat a szülőket, akiket nem zavar, hogy a gyerekük semmit nem csinál, délig alszik, aztán haverok, meg bulik, hónap elején meg várja a zsebpénzt. Életképtelen gyerekeket nevelnek, akik soha nem fognak tudni egyedül boldogulni. A villamosvezető szakma szerintem jó, nem lehet mindenki jogász meg közgazdász, onnan még tovább is tud fejlődni, akár tanulhat tovább közlekedés mérnöknek is, de mindenképp szimpatikus, hogy 16 évesen nem 1 milliós fizetésről ábrándozik, miközben üldögél egy irodában.
2012. aug. 12. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Hú már megilyedtem, hogy tanár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 12. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem erőszakolnám rá a gyerekemre, hogy azt csinálja amit nem szeret. az ő élete lesz.
2012. aug. 12. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi bajod van vele? Tudja, mit akar kezdeni magával, örülj neki. Sokkal jobb, mintha abból állna az élete, hogy nyűglődik, bukdácsol a suliban, szétszívja az agyát és bulizik minden hétvégén.

Még simán később is mehet egyetemre, ha akar. Attól, hogy nem rögtön érettségi után fog jelentkezni, nem vonja maga után azt, hogy sikertelen ember (lesz).

2012. aug. 12. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:

5-nél a pont.

Én sem értem az ilyen szülőket, akik képesek még külföldre is menni gürizni 50 évesen, hogy az itthon hereverélő kölykeiknek küldjék a pénzt, akik csak nyafognak, de munkát meg se próbálnak keresni.

2012. aug. 12. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Legyen. Én is villamosvezető akartam lenni, huszonvalahány évesen jelentkeztem is és elmentem egy oktatásra. Ott aztán elmondták, hogy mi merre hány méter (a délelőtti műszakosoknak hajnali fél 3-ra kell a kocsiszínben lenniük pl.), akkor aztán úgy döntöttem, ideje feladni gyerekkori álmaimat.

Nem is lettem villamosvezető. Nem bánom.

2012. aug. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!