Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Azt szokták mondani ha valakivel dolgotok van még egy szakítás után akkor az utjaitok folyton keresztezni fogja egymást.
Ti hisztek ebben? Tudnátok mesélni tapasztalat alapján?
Én pár hónapja vagyok külön az exemtol első 2-3 hónapban sosem láttam, teljesen eltűnt a szemeim elől.. Viszont mostanában gyakran látom, és gyakran hallok felőle. Nem tudom mit jelenthet amikor pl. pont akkor lépek ki az utcára egy étterembol amikor ő éppen jön velem szembe... Vagy kinezek itthon az ablakon és pont akkor megy el előttem az utcán kocsival. Pedig nem szándékosan keresem a társaságát.
Van egy olyan érzésem hogy ezek elkerülhetetlen találkozások. Voltatok már így?
Nem, ha az élet így is hozza, én eldöntöm, mit szeretnék, akarok e valakivel lenni. Ha igen, keresem a társaságát. Ha nem, hiába jön véletlenül arra felé, hiába hallok róla (ha az életem része volt, nyilván benne vagyok ugyanabban a közegben ahol hallani fogok róla), akkor se jelent semmit.
Te szerintem csak szeretnél nagyon vele lenni, folytatni a dolgokat, ezért nézed erre a jeleket, és megerősíted magadban, hogy igén, ezek jelek, beszélnetek kell.
Érdekes módon 2 napja egy parkban egy padon ültem és hát ki jött szembe velem? Hát ő.
Egy másik városban pontosan ugyanakkor ugyanazon a helyen... Fura 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!